Tekstschrijver en communicatieadviseur

Behalve als blogger werk ik ook als copywriter, trainer en marketing- en communicatieadviseur via mijn bedrijf Kristaalhelder.

Wil je daar meer over weten? Kijk dan zeker even op de site.

Weet je wanneer mijn enthousiasme voor heldere, duidelijke én motiverende teksten geboren is?

Toen ik in het bankwezen klanten moest adviseren over ingewikkelde producten zoals hypotheken en pensioenen.

Wat vond ik het een sport om saaie, droge informatie op een begrijpelijke manier uit te leggen.

En wat baalde ik ervan als er vervolgens een offerte uit een of ander systeem rolde met kantoortaal erin als: ‘wellicht ten overvloede delen wij u mede dat wij deze offerte gestand doen onder de volgende ons conveniërende voorwaarden.’

De afgelopen jaren heb ik veel van dit soort voorbeelden gezien bij allerlei bedrijven. Bedrijven en ondernemers die allemaal keurige teksten schreven. Die taalkundig klopten. Maar waarmee ze niets bereikten bij hun klanten. Zonde van de tijd en inspanning!

Daarom help ik bedrijven en zelfstandige ondernemers graag met hun teksten. Mijn uitgebreide kennis van teksten én mijn commerciële achtergrond komen daarbij goed van pas. En mijn 3 H’s: Helder, Humoristisch en Hands-on ook!

Waarvoor schakel je mij in?

  • Voor het schrijven of redigeren van standaardteksten
  • Om te sparren over jouw marketing en pr
  • Om jou of jouw collega’s te trainen

Meer weten?

Misschien twijfel je nog ergens over. Je weet misschien niet hoe goed (of slecht) je huidige teksten zijn. Of je wilt gewoon nog wat meer weten over wat je met mij in huis haalt.

Dat snap ik!

Bel of mail me dan gerust even!

Ik neem je twijfels graag weg en beantwoord met plezier al jouw vragen. Bijkomend voordeel: je weet meteen wanneer ik tijd heb voor jouw teksten. Ik werk namelijk maar voor één klant tegelijk en zit dus snel vol.

Bel me op 06 48 76 79 96 of mail naar info@kristaalhelder.nl.