Leestijd: < 1 minuut

Vorige week werd de Terras Top 100 bekendgemaakt. Nou vind ik 100 wel wat veel maar ik heb zelf ook een lijstje met een paar mooie terrassen. Hier volgen mijn aanraders.

Eetbar DIT in Den Bosch

Midden in Den Bosch ligt Eetbar DIT. Een gezellig tentje waar je de hele dag door terecht kunt voor koffie, lunch, borrel of diner. De bediening is vriendelijk en attent en de menukaart is uitgebreid én origineel (probeer de Turkse pizza eens. Goddelijk!). Het terras is niet supergroot en zelfs niet megacomfortabel maar je kunt er heerlijk mensen kijken. Ik kom er dan ook graag!

Stadsvilla Sonsbeek in Arnhem

Een meer dan statig pand met een prachtig uitzicht over Sonsbeekpark. Ook hier een uitgebreide kaart. Qua bediening hebben wij een paar keer pech gehad. Maar hé, iedereen kan wel eens een keer zijn dag niet hebben. Alleen voor de plek of het uitzicht, zou je hier al moeten komen.

Mooirivier in Dalfsen

Op dit prachtige plekje hebben wij eens een heel weekend doorgebracht. Echt een aanrader. De omgeving is mooi en het uitzicht vanaf het terras over de Vecht is rustgevend en geweldig.

De Zon in Ommen

Hmm, blijkbaar hebben wij vooral iets met terrassen die aan de Vecht liggen. Op dit terras is aan alles gedacht. Parasols én heaters, fijne eetplekken maar ook zeer comfortabele loungeplekken in de vorm van strandstoelen.

Pllek in Amsterdam

Alweer aan het water maar deze keer niet aan de Vecht maar aan het IJ. Een hippe plek voor wie wel naar Amsterdam wil maar het drukke centrum wil vermijden. Als je in een van de zitzakken van Pllek ligt, het mooi weer is en je even je ogen sluit, waan je je bijna op een ver vakantieadres. Nou ja bijna dan.

 

Volg mij ook op social media!

Reageren staat uit.