Leestijd: < 1 minuut

Een paar maanden geleden hebben we onze hele woonverdieping op z’n kop gezet. Extra kastjes in de keuken, de oude vloer eruit, alle wanden, plafonds en kozijnen laten schilderen en een nieuwe vloer laten leggen. Best een aardig klusje dus.

Nadat de verf goed en wel opgedroogd was en de nieuwe vloer lag, hebben we in eerste instantie alleen de meubels en spullen die we echt misten terug de kamer in gehaald. We hadden ook een nieuwe eethoek én een nieuwe kast voor in de woonkamer gekocht. Al met al duurde het dus wel even voordat alles weer een beetje ‘eigen’ begon te voelen. Zeker nu alles veel lichter was dan voorheen, heb ik wel eens dagen gehad dat ik dacht dat ik in de wachtkamer van een tandarts woonde.

Inmiddels wordt het iedere week weer iets gezelliger. Er staan en hangen weer wat persoonlijke spullen en we hebben nog wat nieuwe accessoires aangeschaft of gaan dat op korte termijn nog doen.

Over de eetkamer ben ik wel weer tevreden. Helemaal ‘af’ zal ik mijn interieur nooit noemen want er verandert altijd wel iets bij ons.

Kijk je mee hoe de eetkamer er nu uitziet?

 

Volg mij ook op social media!

Reageren staat uit.