Leestijd: < 1 minuut

Vind jij het ook zo lastig om leuke kraamcadeautjes te verzinnen? Ik wel. Kleertjes vind ik vaak lastig om te geven. De meeste kersverse ouders kopen die toch zelf tijdens de zwangerschap al behoorlijk veel. Een luiertaart is ook nogal 2010 dus wat dan? Ik heb een paar tips voor leuke kraamcadeautjes voor je.

Tip 1: Een geboorteposter

Mijn schoonmoeder borduurt voor haar kleinkinderen een geboortemerklap. Heel mooi. Maar wie minder creatief is of minder tijd heeft moet eens op de site van Printcandy kijken. Daar kun je namelijk zelf hele leuke geboorteposters ontwerpen. Kies een ontwerp, kies welke maat je wil en pas de kleuren en teksten aan. Simpel! Ik heb er al een paar keer iets besteld en het valt iedere keer goed in de smaak.

Je kunt trouwens ook voor andere gelegenheden (Vaderdag, Moederdag, posters voor juf of meester) prima terecht bij Printcandy.

Tip 2: een gepersonaliseerd boek

Nog zo’n origineel idee. Via de site Lost my name kun je een boek laten maken met de titel Help mijn naam is weg. Het is pure magie zoals elk verhaal telkens anders is, gebaseerd op de letters van een naam. Een kind dat Lucas heet ontmoet daardoor in het verhaal een Leeuw, een Ufo, een Chimpansee, een Adelaar en een Struisvogel. Het verhaal is zo uniek als hun naam zelf is.

Je kunt het boek ook in een mooie cadeauverpakking laten verpakken en zelf een persoonlijke wens toevoegen aan het voorwoord.

EDIT: nou ja zeg, ergens tussen het schrijven van dit artikel en de publicatie ervan, is Lost My Name van naam veranderd in Wonderbly. 

Volg mij ook op social media!

Reageren staat uit.