Leestijd: 3 minuten

Iedere maand laat ik je zien wat mijn favorieten van de maand ervoor waren. Dat kan gaan om huidverzorging of cosmetica, gadgets, eten, tassen, kortom: anything.

Dit waren mijn favorieten van de maand juli.

Suncare SPF15 van Uncover

SuncareHet was natuurlijk prima weer in de maand juli. Maar ook als de mussen niet van het dak vallen, gebruik ik standaard een spf over mijn dagverzorging heen. Die van Uncover is mijn favoriet. Je kunt ‘m kopen in spf15 en spf30. Wil je je hele lichaam insmeren dan kun je het beste voor deze gaan. Die is de afgelopen maand ook aardig veel gebruikt in Huize Eshuis.

Pochette Accessoires van Louis Vuitton

Pochette AccessoiresJoehoe! Na 3 maanden wachten, is mijn pochette eindelijk terug uit Parijs. Ik had ‘m in april naar de Louis Vuitton-winkel in Amsterdam gebracht ter reparatie. Het canvas aan een van de zijkanten begon licht in te scheuren. Maar goed, het is een lang verhaal waarom dat zo lang moest duren. Daaraan wijd ik nog wel eens een apart artikel. Maar in die 3 maanden merkte ik dus dat ik de tas echt miste. Dan hoort ie toch zeker op een favorietenlijstje thuis?

Chanel no.5 Eau Premiere

Chanel no.5 Eau PremiereOp de ferry van Goteborg naar Kiel kon je tax free shoppen. Nu ben ik al een enorme fan van Chanel-parfums (mijn lijflucht van de afgelopen jaren is Mademoiselle Coco) maar deze geur had ik nog niet in mijn verzameling. Dat werd dus tijd. Dit parfum is lichter en meer draagbaar dan de klassieke no. 5 die ik toch wat zwaar vind. Perfect voor in de zomer dus!

Apple Watch

Apple WatchMaar die heb je toch al een paar jaar? Ja, klopt. Maar ik ben hem deze maand extra gaan waarderen. Ik wil namelijk een paar kilo afvallen. In dieten heb ik nooit geloofd dus ik wil het doen door meer te bewegen en beter (niet minder dus) te gaan eten. Voor het gedeelte ‘meer bewegen’ komt mijn Apple Watch om de hoek kijken. De functie met de dagelijkse calorie-en trainingsdoelen motiveert me nu meer dan ooit. Binnenkort zal ik in een apart artikel uit de doeken doen wat mijn doel precies is en hoe ik dat wil bereiken.

Mama Djambo’s jam – La Negresa

Mama Djambo'sOok dit product kende ik al langer. Ik heb het de afgelopen maand een beetje herontdekt. Deze jam proefde ik voor het eerst in The Student Hotel in Groningen (ook een aanrader btw!). Lekker! Ik heb toen stad en land afgezocht waar je het kunt bestellen. Dat bleek nog niet zo eenvoudig te zijn. Uiteindelijk had ik mailcontact met de mensen van Mama Djambo’s en heb ik een paar potten van de jam kunnen bemachtigen. Zo jammer dat ze geen webshop hebben!

In deze jam zit pruim en peer. Dat is niet alleen lekker fris voor op de boterham maar ook prima geschikt voor bij een kaasplankje.

Yogi Good Shape thee

Yogi Good ShapeRegelmatig neem ik in de supermarkt (of waar ze nog meer thee verkopen) een doosje thee mee. Gewoon smaken die ik nog niet ken. Om te proeven. Meestal vallen ze in de categorie ‘meer van hetzelfde’. Maar deze thee is anders. Sowieso hou ik het meest van groene thee. De toevoeging van citroenverbena en vooral salie maakt hem lekker verfrissend.

 

Volg mij ook op social media!

Reageren staat uit.