Leestijd: < 1 minuut

Een tas waar geen Louis Vuitton op staat en die geen honderden of zelfs duizenden euro’s kost: kan die leuk zijn? Jazeker, heel leuk zelfs! Kijk mee naar een tas die niet alleen leuk en handig is maar ook nog eens sympathiek. Ik heb het over de Dopper Shopper.

Waar kennen we Dopper ook alweer van?

O ja, van die handige waterflesjes. In allerlei leuke kleurtjes. Die je kunt blijven navullen en makkelijk ook weer schoon kunt maken. Met dat grappige geïntegreerde bekertje. Die Dopper dus. Dopper heeft nu ook een tas op de markt gebracht.

Dopper Shopper

De Dopper Shopper is een tas gemaakt van gerecyclede kledingresten. Da’s alvast het eerste pluspunt (tel je even mee?). Hij heeft een lekker groot formaat, waardoor hij prima geschikt is voor een dagje winkelen of als je met je kind op pad gaat.

Daarnaast heeft hij – hoe handig – een speciaal vakje voor je Dopper-fles. Pluspunt nummer 3 is dus letterlijk in the pocket.

Tot slot is de Dopper Shopper een hele sympathieke tas en wel om 2 redenen. Ten eerste wordt hij gemaakt in een atelier waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een opleidingstraject krijgen. Ten tweede gaat de volledige opbrengst van de tas naar ontwikkelingsprojecten in Nepal waar – zoals je misschien wel weet – na de aardbeving van 2015 veel aan wederopbouw gedaan moet worden.

Je koopt de Dopper Shopper in de webshop van Dopper voor EUR 29,95 of bij de Wereldwinkel.

Volg mij ook op social media!

Reageren staat uit.