Leestijd: < 1 minuut

Ik heb een leuke tip voor de wereldreizigers onder ons. Of gewoon voor jou als je trots bent op je roots en je geboorteplaats een speciaal plaatsje in je huis wilt geven.

Mapiful

Op de site mapiful.com kun je zelf een poster maken. Een poster van je geboorteplaats, de plaats waar je je geliefde voor het eerst ontmoette of gewoon van je favoriete (wereld)stad.

Op de site ga je naar de optie ‘create your own’. Vervolgens kun je iedere willekeurige stad ter wereld opzoeken.

Sinds wij onze huiskamer opnieuw ingericht hebben, ontbreekt er nog iets boven de bank. En dus besloten we om allebei een poster te laten maken van onze geboorteplaatsen (nou ja, in JW’s geval technisch gezien niet zijn geboorteplaats maar de plaats waar hij is opgegroeid).

En zo maak ik dus een poster van Eindhoven. Ik kan vervolgens kiezen voor verschillende designs. Naast het standaard formaat van 50 x 70 kan ik ook nog kiezen voor een groter formaat van 70 x 100.

Tot slot zou ik in plaats van de portrait mode ook kunnen kiezen voor de optie landscape maar dat vind ik persoonlijk niet zo mooi.

Een poster in het formaat 50 x 70 kost USD 60. Een dikke 5 tientjes dus bij de huidige wisselkoers. Je betaalt geen verzendkosten en hebt je poster(s) binnen 5 tot 8 werkdagen in huis.

Top toch? Misschien een leuk cadeau-idee met het oog op de toch-al-snel-dichterbij-komende feestmaand?!

 

Volg mij ook op social media!

Reageren staat uit.