Leestijd: 2 minuten

In de loop van mijn leven is mijn sieradencollectie al vaak veranderd. Van goud naar zilver en staal weer terug naar goud. En hoewel ik best veel verschillende sieraden heb, zijn er maar een paar die ik bij een brand onmiddellijk mee zou nemen.

Mijn trouwring

Mijn meest dierbare sieraad is mijn trouwring. Indertijd vond ik ‘m mooi. Als ik nu opnieuw zou trouwen, zou ik waarschijnlijk toch een ander model uitkiezen. Maar dat maakt niet uit, want hij is me natuurlijk vooral zo dierbaar om de betekenis.

Het is een ring van geelgoud met witgoud en er zitten drie steentjes in. De inscriptie: Jan-Willem 01-10-2004. Ik doe hem nooit af behalve als ik iets echt vies moet doen. Gehaktballen draaien of kleien met Kiki of zo. Maar dan weet ik meestal niet hoe snel ik ‘m weer om moet doen.

Twee erfstukken van mijn oma

Van mijn oma heb ik twee sieraden. Een collier en mijn oma’s trouwring.

De ring is me weliswaar te klein maar af en toe wurm ik me er toch in. Het is een hele simpele geelgouden gladde ring en er staan de initialen van mijn opa en oma in.

Het collier bestaat uit een aantal gedraaide strengetjes en is van geelgoud. Ik draag het niet dagelijks maar toch wel behoorlijk regelmatig. Het is best een ouderwets model maar ik vind het mooi dat het al lang in de familie is.

Mijn horloge

Vroeger wisselde ik regelmatig van horloge. Sinds ik een Apple Watch heb, draag ik niets anders meer.

Ik heb de rosé-variant. En wat er zo fijn aan is, is dat je er zo veel mee kunt. Natuurlijk kun je zien hoe laat het is, maar ik gebruik het ook veel voor mijn activiteitendoelen. Zo hou ik mijn calorieverbruik en aantal stappen bij. Verder krijg ik er appjes op binnen en zie ik notificaties van bijvoorbeeld Facebook of Instagram. Handig!

Louis Vuitton-armband

Mijn laatste aanwinst is een armband van Louis Vuitton. Ik kocht hem afgelopen zomer in Stockholm. Voor de liefhebbers: het is de Nano Monogram armband. Hij is van het bekende LV-monogram canvas met een goudkleurige sluiting. Wat ik er vooral leuk aan vind, is dat het een veelzijdige armband is. Bij een outfit van jeans en sneakers staat ie stoer maar bij een little black dress, staat het weer wat gekleder.

Sieradenverlanglijst

Er staan ook nog wel een paar sieraden op mijn verlanglijst. Zo zou ik graag een gouden initiaalketting van Minitials willen hebben. Maar ook de Flower Full oorbellen van Louis Vuitton staan hoog op mijn wishlist. Zeker in combinatie met het bijpassende collier 😉

Volg mij ook op social media!

Reageren staat uit.