Leestijd: < 1 minuut

Vandaag weer een recept voor een makkelijke maaltijd. We eten bagels met paddestoelen. Dit recept is een variant op het recept dat ik eens vond bij Chickslovefood. Eigenlijk is het gewoon de meer simpele versie van het recept.

Bagels met paddestoelen

2 personen (4 bagels)
Bereidingstijd: 15 minuten

Ingrediënten:

  • 4 bagels
  • een bakje paddestoelenmelange (alleen champignons kan natuurlijk ook)
  • een ui
  • een teentje knoflook
  • wat pijnboompitjes
  • een paar handjes rucola
  • truffelmayonaise
  • parmezaanse kaas
  • peper en zout

Bereiding:

Snij de paddestoelen in kleine stukjes. Snipper de ui en snij ook het teentje knoflook fijn.

Verwarm wat olie in een hapjespan of koekenpan en fruit de uit en de knoflook. Voeg de champignons toe en bak ze in een paar minuten bruin en gaar. Breng op smaak met peper en zout.

Verwarm intussen de bagels in de oven of in de broodrooster.

Snij de bagels door en besmeer beide helften met truffelmayonaise. Leg er wat rucola op en vervolgens wat van het paddestoelen-ui-knoflook-mengsel. Garneer met pijnboompitjes en parmezaanse kaas.

En that’s it! Dit is echt zo’n recept in de categorie ‘lekker makkelijk voor de zaterdag’. Je zou er eventueel ook een soepje of zo bij kunnen serveren.

Eet smakelijk!

 

Volg mij ook op social media!

Reageren staat uit.