Leestijd: 4 minuten

Deze week was rustig. Maar dat was eigenlijk wel lekker. In mijn hoofd is het namelijk allesbehalve rustig dus dat heft elkaar mooi op ­čśë Kijk je mee naar mijn week?

Week 5 -2018

Maandag

Wow, ik had echt een superproductieve dag vandaag. Natuurlijk heb ik ook gewerkt. Ik heb nu voor 3 weken vooruit artikelen ingepland staan en hoef alleen iedere week de weekoverzichten nog te maken.

Maar daarnaast heb ik ook veel in huis kunnen doen. Niks wereldschokkends eigenlijk maar ik hield er wel een voldaan gevoel aan over.

Vanavond was bij ons thuis een vergadering van de oudercommissie van het kinderdagverblijf waar ik voorzitter van ben. Het was weer een effectieve vergadering en we hebben er ook een lid bij gekregen.

Dinsdag

Peuterspeelzaaldag. Ze had het weer zo leuk gehad. Meestal hebben we tegenwoordig een rustige dinsdagmiddag thuis maar het was vandaag zo’n mooi weer dat ik wel graag naar buiten wilde. En dus zijn we ’s middags nog naar de kinderboerderij geweest. Op de terugweg kochten we nog nieuwe regenlaarsjes voor Kiki. Ze mocht ze zelf uitzoeken en koos voor een nogal afzichtelijk groen kleurtje.

JW was vanavond naar het voetballen dus aten Kiki en ik samen. Zij de onvermijdelijke poffertjes en ik een uitsmijter.

Woensdag

Vanochtend zijn we eerst weer naar peuterdansen geweest. Daarna zijn we naar Brabant gereden om ons nichtje van school te halen en naar huis te brengen. Zo kon ik mijn zus wat ontlasten die van de dokter nog niet veel mag autorijden. We lunchten bij haar en kletsten even bij.

Verder kwam er een nieuwe tas binnen die ik had besteld. Geloof het of niet maar in die complete tassencollectie van mij zitten niet veel crossbodytassen waar toch nog aardig wat in kan. Ik vond deze van Cowboysbag in de sale en ben er aardig blij mee. Voor erbij zeg maar. Voor op een Niet-Louis-Vuitton-Dag.

Vandaag is natuurlijk ook de laatste dag van de maand. En dan vind ik het wel even spannend om de bezoekcijfers van Krispiratie te vergelijken met de cijfers van de maand ervoor. Jeetje, deze maand 63% meer bezoekers terwijl het er vorige maand ook al 56% meer waren. Dank lieve allemaal!

Donderdag

JW brengt Kiki weer naar de peuterspeelzaal zodat ik de ochtend vroeg kan beginnen. Ik werk wat, doe wat huishoudelijke dingen en wandel een half uur.

’s Middags spelen we noodgedwongen binnen want het is vies weer. De juf op school dacht dat Kiki wat onder de leden had, maar ik merk niks aan haar. We bouwen een tent van de eettafel en spelen vadertje en moedertje.

Vrijdag

Vandaag ga ik eerst even naar IKEA met Kiki. Ik heb een paar nieuwe dekbedovertrekken nodig en die van IKEA vind ik altijd zo fijn. Natuurlijk kunnen we niet naar huis voordat we een ijsje gegeten hebben.

In tussentijd gaat JW met mijn nog vrij nieuwe Furla tas terug naar De Bijenkorf. Hij is immers al beschadigd. Hij treft eerst een vervelende sales manager in de shop van Furla die het op ‘slijtage bij normaal gebruik’ probeert te gooien. Really? Kom even in mijn kast kijken hoe al mijn LV’s keurig in hun stofzakken bewaard worden alsof het baby’s zijn. No way dat ik dusdanig onvoorzichtig met mijn tassen ben. Anyway, De Bijenkorf gaat kijken of reparatie mogelijk is. Je mag toch wel wat service verwachten van zowel Furla als de Bijenkorf zou je denken. En anders switch ik gewoon weer terug naar LV haha ­čśë

’s Avonds maakte ik stamppot rauwe andijvie met rookworstkroketten die ik bij de Lidl zag. Hallo? Rookworstkroketten? Ze smaakten nog lekker ook.

Zaterdag

JW gaat zwemmen met Kiki en ik werk een beetje. Naast het werk voor Krispiratie heb ik er ook weer een opdracht bij voor Kristaalhelder. Never a dull moment dus.

’s Middags rommelen we wat aan in huis en aan het einde van de middag komen mijn zus en zwager. We gaan lekker spare ribs eten bij een goed restaurant in Tiel. Alleen een beetje jammer dat ik alleen een na-foto heb gemaakt en geen voor-foto ­čśë

Zondag

Vanochtend begonnen we de dag in de dierentuin. We hebben een abonnement van Ouwehands en wilden er even uit. Het begon niet zo gezellig want Kiki wilde helemaal niks. Niet lopen, geen beesten kijken, nou ja niks dus. Gelukkig hebben we toch nog wat beesten mee kunnen pikken (al waren er veel goed verstopt voor de kou) voordat we in Ravot Aapia terechtkwamen. Toen ging ons eigen aapje natuurlijk weer helemaal los.

Ik weet nog niet of we ons abonnement in het voorjaar wel verlengen. We gaan dan ook voor Kiki betalen. Nou is dat nog niet zo erg maar de laatste paar keren geeft ze vrij weinig om de dieren en wil ze alleen maar spelen. Tel daarbij op dat als ze straks op school zit we altijd gebonden zijn aan de weekends of de drukken woensdagmiddagen. We moeten er nog maar eens goed over nadenken.

Al met al was het dus een best rustige week. Komende week wordt denk ik zelfs nog rustiger.JW gaat een weekend weg dus dat scheelt sowieso al veel.

Laat je me weten als je de weken t├ę rustig vindt worden. Dan maak ik voortaan namelijk gewoon een maandoverzicht in plaats van een weekoverzicht.

Volg mij ook op social media!

Reageren staat uit.