Een makkelijk te maken gerecht dat zowel in de winter als zometeen in de lente heerlijk smaakt. Wij eten eigenlijk te weinig vis hier in huis dus dit recept met makreel komt als geroepen. Hoe maak je stamppot van rucola met makreel?

Stamppot van rucola met makreel

2 personen
Bereidingstijd: 30 minuten

Ingrediënten:

  • 600 gram stamppotaardappelen
  • een zak rucola
  • makreelfilets (vers of uit een blikje in olie, zo veel als je lekker vindt)
  • 100 gram zuivelspread
  • 1/2 rode ui

Bereiding:

Kook de aardappels met wat zout gaar. Snipper intussen de ui en verdeel de makreelfilets in stukjes.

Als de aardappels gaar zijn, stamp je ze fijn met de zuivelspread en eventueel wat kookvocht. Meng er de ui en de rucola doorheen. Serveer de makreel er bovenop. Maak af met wat peper.

Je zou er ook nog wat plakjes zwarte olijven doorheen kunnen doen of een tomatensalade erbij serveren.

Eet smakelijk!

Volg mij ook op social media!

1 reactie

Schrijf een reactie