Leestijd: 2 minuten

Ik ben heel tevreden met ons huis en de inrichting daarvan. Ik heb mijn interieur ook altijd heel belangrijk gevonden. Ik werk veel vanuit huis en ben dus graag in een omgeving waar ik me ook echt thuis voel. Maar hoe tevreden ik ook ben, ik heb natuurlijk ook wel woonwensen. In dit artikel laat ik je een aantal van mijn woonwensen zien.

Leefkeuken

Wij hebben een mooie, strakke keuken die precies naar mijn smaak is. Hij is alleen niet zo groot. Waar ik wel eens van droom is een grote keuken waar ook ruimte is voor een tafel. Zo’n gezellige keukentafel waaraan kinderen kunnen knutselen of vrienden kunnen borrelen terwijl ik sta te koken. In mijn droom staat die keukentafel ook vrij in de ruimte en niet met een kant tegen een muur of zo.

https://www.pinterest.co.uk/kristeleshuis/leefkeuken/

Bibliotheek

Later als ik groot ben, hoop ik nog eens in een huis te wonen met een echte leeskamer. Het grappige is dat ik tegenwoordig bijna alle boeken op een e-reader lees, maar dat ik wel heel gevoelig ben voor plaatjes van mooie kamers vol met boekenkasten en een paar comfortabele stoelen.

https://www.pinterest.co.uk/kristeleshuis/bibliotheek/

Inloopkast

Nou ja inloopkast? In mijn droom is het meer een aparte kleedkamer. Met kledingrekken langs alle wanden en in het midden nog wat ladekasten voor accessoires en zo. Ook een toilettafel, schoenenkast en kast voor mijn tassen mogen natuurlijk niet ontbreken.

https://www.pinterest.co.uk/kristeleshuis/inloopkast/

Badkamer

Ook onze badkamer is netjes, clean en wit. Maar inmiddels wel wat gedateerd. Wij hebben weliswaar een mooie douchecabine maar tegenwoordig zie je bijna geen cabines meer en is alles drempelloos en zelfs deurloos. Ook hebben wij geen bad. Ik heb weleens in huizen met een bad gewoond. Daar ging ik niet eens zo vaak in, maar het idee dat het kan is wel prettig. Zeker als ik erg moe of niet fit ben, kan ik er wel eens naar verlangen.

https://nl.pinterest.com/kristeleshuis/badkamer/

Tuin

De vraag die zo’n beetje het meest aan ons gesteld wordt, is: ‘Missen jullie geen tuin?’ Toen we Kiki nog niet hadden, kon ik daar volmondig nee op antwoorden. Toen vond ik het hooguit jammer dat ik op mooie zomerse dagen niet vanuit mijn huiskamer naar buiten kan lopen. Tegenwoordig zou ik het best willen maar is het zeker geen reden om meteen ons huis te koop te zetten en te verhuizen. Daar komt bij dat ik absoluut geen groene vingers heb. Zelfs vroeger in ons ouderlijk huis kreeg ik al de taak om broodjes te smeren en koffie te zetten als er in de tuin gewerkt moest worden. Ik trok namelijk de planten eruit en liet het onkruid staan.

De ideale tuin is ook niet per se voorzien van schommels en zandbakken of zo. Integendeel zou ik bijna zeggen. Ik zou wel graag meerdere hoekjes willen. En ook graag een overkapping om bij minder mooi weer lekker buiten te kunnen zitten.

https://nl.pinterest.com/kristeleshuis/tuin/

Dit zijn mijn belangrijkste woonwensen. Voor nu althans. Een mens moet iets te dromen hebben toch? Wat zijn jouw woonwensen? En zijn ze makkelijk te realiseren of zou je er voor moeten verhuizen?

Volg mij ook op social media!

Reageren staat uit.