Leestijd: 4 minuten

Het was een leuke week met een paar gezellige en interessante afspraken. En ik heb veel geleerd op een interessante workshop.

Week 11 -2018

Maandag

Vandaag werk ik een beetje in etappes maar ik ben evengoed vrij productief. Aan het einde van de ochtend heb ik een afspraak bij een wenkbrauwsalon. Ik laat mijn wenkies harsen en verven. Ik kom voor het eerst bij deze salon en hoewel het resultaat wel heel mooi is, stond ik na een kwartier al buiten. Dat voelde toch wel een beetje erg snel.

Aan het begin van de middag ga ik naar de kapper. Net als iedere 3 weken ­čśë Waar zou ik zijn zonder kappersabonnement?

Vervolgens moet ik alweer door naar het kinderdagverblijf waar ik eerst een afspraak heb met de directrice en daarna Kiki meteen op kan halen. Ze heeft weer een fijne dag gehad.

Thuis eten we snel iets simpels want ’s avonds moet ik weer weg. We hebben een vergadering van de oudercommissie van het kinderdagverblijf. Binnenkort organiseren we een ouderavond over mediaopvoeding en de dame die de avond verzorgt, komt ons vanavond vast tekst en uitleg geven. Interessant!

Dinsdag

Een prima dag hoor maar nauwelijks het vermelden waard: peuterspeelzaal, werken, buiten spelen, knutselen. Just another day at the office dus eigenlijk.

Woensdag

Vandaag hebben we eerst weer peuterdansles. Na de lunch gaan we lekker naar buiten. Ik heb bij de lunch trouwens een trucje ontdekt. Kiki vind het maar niks dat ze eerst een boterham met iets hartigs moet eten dus dat geeft wel eens strijd. Maar k heb ontdekt dat ze een tosti met alleen ham wel lekker vindt. Prima schat, doen we dat toch ­čśë

’s Avonds maak ik een lekker ovenschotel met broccoli en brie. Best een succesnummer hier in huis.

Donderdag

’s Ochtends werk ik eerst weer wat als Kiki op de peuterspeelzaal zit. En ik zet een Louis Vuitton portefeuille te koop op Designer Vintage. Ik merk dat ik hem toch te weinig gebruik. Nu is het weliswaar een redelijk zeldzaam model maar om het alleen daarom te houden, vind ik toch wat te ver gaan.

’s Middags ga ik met Kiki en haar spaarpot naar de bank. Er kan letterlijk geen cent meer bij dus het ding moet geleegd worden. Dat storten stelt tegenwoordig natuurlijk niets meer voor maar Kiki snapte gelukkig wel dat de bank nu op haar centjes past. Ik heb een muntstuk van 2 euro ‘gered’ uit de stortingsautomaat en daar mocht ze van mij iets van kopen. Ze wilde wel een spiegeltje net als mama. Nou hebben ze die bij de HEMA voor een euro dus van de resterende euro kocht ze een zakje snoep. Zoiets kan ook alleen bij de HEMA he? Nou ja bijna alleen dan. Ik vind het overigens belangrijk dat ze leert dat je moet sparen voor toekomstige of grotere uitgaven maar dat je ook niet alles op moet potten. Zeg maar zoals papa en mama het ook doen ­čśë

Om een uur of 5 rijd ik naar Nijmegen waar ik een etentje heb van een netwerk waar ik lid van ben. Het is een netwerk voor dames die werkzaam zijn in de online communicatiesector in de regio Arnhem-Nijmegen. Leuk om de mensen weer eens te spreken en te brainstormen over ons vak. Vooral als je bedenkt dat het een breed vakgebied is. We eten bij de Lindenberg. Het eten is prima maar niet heel bijzonder.

Vrijdag

Een hele ‘Kiki-dag’ vandaag maar de dag vliegt voorbij. ’s Ochtends gaan Kiki en ik naar de bibliotheek en daar kan zij zich prima vermaken. Het is al net zo’n boekenwurm als haar moeder vroeger. Op de terugweg kopen we een lekker broodje en na de lunch beschilderen we de eerste eieren voor Pasen. Ik had even geen inspiratie voor knutseltjes maar ineens bedacht ik dat eieren beschilderen best leuk zou kunnen zijn.

Na het avondeten ga ik nog even terug naar de bieb. Ik leen er eigenlijk nooit iets en lees altijd boeken die ik op mijn e-reader koop maar vanochtend zag ik een paar leuke titels. Alleen had ik toen mijn lenerspas niet bij me.

En toen was het dus echt weekend en keek ik onder het genot van een wijntje en een hapje 2 afleveringen Peaky Blinders met JW.

Zaterdag

Vandaag ging ik iets leuks doen. Namelijk een workshop smartphonefotografie volgen. Het was erg interessant, leerzaam en gezellig dus ik kwam in de loop van de middag helemaal geinspireerd weer thuis. Er komt binnenkort een apart artikel over online waarin je ook precies kunt lezen waarom ik de workshop deed en wat ik er precies van vond.

Nadat ik thuis even bijgekletst had met JW, vertrok hij richting Enschede voor een voetbalwedstrijd van zijn cluppie en wisselde ik hem dus mooi af in de zorg voor Kiki. Morgen doet ons nichtje mee aan een turnwedstrijd dus Kiki en ik besloten vast een prijs voor haar te knutselen. Voor ons is ze namelijk toch de beste.

Na de pannenkoeken (Kiki) en de pizza (voor mij) breng ik Kiki lekker op tijd naar bed. Ik werk en lees nog wat en heb dus een fijn avondje me-time.

Zondag

Vandaag gaan we kijken bij de turnwedstrijd van ons nichtje. Vorig jaar won ze de eerste prijs dus de verwachtingen waren hoog gespannen. Kiki vind het in zo’n sporthal vol turnende kinderen wel interessant. Ze wil als ze groter is ook op turnen. En op ballet. Tuurlijk.

Anyway, ons nichtje deed het goed. Zo goed zelfs dat ze opnieuw eerste werd. Wat een toppertje he?

Na afloop van de wedstrijd rommelden we thuis nog wat aan zo liep het weekend al langzaam ten einde.

Deze week is weer een rustige week. Ik heb vrij weinig interessants op de planning staan al ga ik in het weekend wel naar een toneelvoorstelling met twee-nog-net-niet-wereldberoemde acteurs: mijn ouders!

Hoe was jouw week?

 

 

 

 

 

Volg mij ook op social media!

1 reactie

  1. Wat een week goed dat een dag 24 uur heeft want anders kwam je nog uren te kort
    Mijn week liep gewoon iets meer in het huishouden aan doen bij de fysiotherapie wezen fietsen wat goed ging na 3weken nieuwe knie kapper geweest
    Zaterdag bij Mirjam geweest om afscheid te nemen van een afdelingshoofd leuke middag gehad
    Zondag van alles gedaan en lekker niks weer een week voorbij