Leestijd: 3 minuten

Ook afgelopen week was een redelijk ‘standaard’ week. Ik had wel een leuk uitstapje met Kiki gepland en omdat het zo’n mooi weer was, besloten we de nieuwe vouwwagen vast een keer op te zetten om uit te proberen. Kijk je mee naar mijn fotoverslag?

Week 16 -2018

Een ooievaar bij Avonturenboerderij Molenwaard
Mijn uitzicht tijdens mijn ochtendwandeling
Deze schoenen heb ik al 12 jaar en ze blijven zo fijn lopen.
Een snackje na het wandelen
Kiki heeft tuinkers gezaaid op het kinderdagverblijf
Fijn die balkontegels waar mos tussen groeit. Not!
De buurvrouw kwam een grote tas bellenblaas brengen. Daar werd iemand heel blij mee!
Allebei de knietjes kapotgevallen šŸ™ Ze klimt zonder schade in de hoogste klimrekken maar struikelt wel over haar eigen voeten.
Lekker in de zandbak
Altijd hoger, harder, sneller!
Bij Fien en Teun bij Avonturenboerderij Molenwaard
Avonturenboerderij Molenwaard
Avonturenboerderij Molenwaard
Avonturenboerderij Molenwaard
Avonturenboerderij Molenwaard

De vouwwagen even uitproberen.
Steeds meer zin om er mee op pad te gaan. Over 2,5 week gaan we voor het eerst.
IJsjestijd met het mooie weer van de afgelopen week.

Komende week is het meivakantie en als je de verwachtingen moet geloven helaas beduidend minder mooi weer. Da’s jammer. Met Kiki maar 1 dag op het kinderdagverblijf heb ik niet veel tijd om te werken vrees ik. Wel ga ik een dagje op stap met mijn zus, nichtje en Kiki. En ons andere nichtje is jarig dus daar hebben we een feestje van.

Hoe was jouw week?

X Kristel

 

 

 

 

 

 

 

 

Volg mij ook op social media!

Reageren staat uit.