Leestijd: 2 minuten

Afgelopen week was de eerste week van de meivakantie. Ik had dus weinig tijd om te werken laat staan voor mezelf maar heb des te meer tijd met Kiki doorgebracht. Zo gingen we een dag met mijn zus en nichtje naar BillyBird Hemelrijk in Volkel en op Koningsdag gingen we met ons drietjes weer eens naar Ouwehands Dierentuin.

Kijk je mee naar mijn week?

Week 17 -2018

Bij BillyBird Hemelrijk
Ouwehands
Ouwehands
Zindelijkheidstraining valt niet mee šŸ™
Pft, dat had ik eerder moeten doen. De keukenkastjes van binnen poetsen komt er niet zo vaak van.
Uitpakken maar!
Kiki kreeg een cadeautje van haar oud-tante en was daar heel blij mee.
Bij BillyBird Hemelrijk
Bij BillyBird Hemelrijk
Ouwehands
Klimmen met papa

 

Hoe was jouw week?

X Kristel

 

 

 

 

 

 

 

 

Volg mij ook op social media!

Reageren staat uit.