Leestijd: 4 minuten

Afgelopen week was weer een leuke week. Er gebeurde best veel maar ik vergat natuurlijk van veel dingen weer foto’s te maken. Ik leer het ook nooit.

Week 22 -2018

Maandag

Vandaag was JW jarig maar we vierden het gisteren al met ons drietjes. Omdat JW dit jaar 40 wordt en ik 45 vieren we in augustus op Kiki’s verjaardag in een keer alledrie onze verjaardagen tegelijk.

Omdat het deze week opnieuw warm wordt, koop ik snel voor Kiki nog wat extra zomerkleertjes.

Dinsdag

De ochtend verloopt rustig met Kiki op de peuterspeelzaal. Als ik haar ophaal van school mag ze nog even bij een vriendje in het zwembadje komen spelen. Na een uurtje gaan we naar huis maar aan het einde van de middag komt hetzelfde vriendje bij ons spelen. En zo ziet het er dan na afloop uit haha. Het was wel heel gezellig!

Woensdag

De dag begint al lekker: ik laat de botervloot uit mijn handen vallen en alles zit onder. Best jammer want twee weken geleden in Engeland zag ik superleuke botervlootjes in een kookwinkel maar toen dacht ik ‘ach ik heb toch een fijne.’ Nou ja, als je alles van tevoren weet …

’s Middags breng ik met Kiki mijn ouders even naar het ziekenhuis. Mijn vader moet voor een kleine ingreep een nachtje blijven.

Woensdagavond heb ik een ouderavond op Kiki’s kinderdagverblijf. Ik zit daar in de oudercommissie en wij hebben die avond samen met een extern bedrijf georganiseerd. Het gaat over mediaopvoeding van jonge kinderen. De reacties van de aanwezige ouders zijn erg enthousiast en ik vond het persoonlijk ook een geslaagde avond.

Donderdag en vrijdag

Pft, wat is het warm. Ik hou er eigenlijk niet van om te klagen als het mooi weer is maar het is voor mij nu echt te warm. Er komt dan ook weinig uit mijn handen. Ik probeer zo rustig mogelijk te doen.

Kiki en ik spelen fijn samen en op vrijdagochtend gaan we picknicken bij het hertenkamp. Wel heel gezellig dus!

Zaterdag

JW moet vandaag een dagje voor zijn werk naar Geneve. Hij vliegt er ’s ochtends al vroeg heen en komt in de loop van avond weer thuis. Het wordt niet alleen voor hemzelf een verdienstelijk dagje maar voor mij ook. Hij koopt in Geneve namelijk de Louis Vuitton rugtas die ik al heeeeeel lang op mijn verlanglijstje heb staan. En daar ben ik me toch een partij blij mee!

Zelf ga ik zaterdagmiddag even met Kiki bij mijn jarige zus op de koffie. Het is gezellig en Kiki speelt lekker met haar grote nicht.

Zondag

Vandaag vergeet ik weer helemaal foto’s te maken en dat is best jammer want het was een hele leuke dag. We hadden de jaarlijkse familiedag van JW’s familie. De locatie was mooi. Kiki kon er heerlijk in de speeltuin spelen met haar nichtjes en achternichtjes en -neefjes. We hebben een leuke fietstocht gemaakt door het mooie Twentse land en de dag werd afgesloten met een gezellige en lekkere barbecue. Een heel geslaagde dus. Om een uur of 8 ’s avonds waren we moe maar voldaan weer thuis.

Komende week

Ik weet nog niet zo goed wat komende week gaat brengen. Ik heb in ieder geval wel wat leuke uitstapjes op de planning staan. Maar tegelijk wil ik het liefst ook vooruit werken zodat er tijdens onze vakantie toch artikelen online komen. Maar daar twijfel ik ook nog een beetje over. Een korte blogvakantie kan natuurlijk ook best. Ik ben immers ook maar een mens ­čśë

Hoe was jouw week?

X Kristel

Volg mij ook op social media!

Reageren staat uit.