Leestijd: 2 minuten

Met die nagenoeg onzichtbare wimpers van mij, is mascara echt een must. Als ik geen mascara draag, vragen mensen altijd aan me of ik ziek ben. Ik heb er in mijn leven dan ook al veel ‘versleten’. Van heel duur tot heel goedkoop. Laatst herontdekte ik de volume mascara* van de HEMA en die tip deel ik graag met je.

* Waarom nou niet gewoon volumemascara schrijven? Het is toch een samenstelling? (sorry, beroepsdeformatie).

Duurdere merken

Lang gebruikte ik bijvoorbeeld de BADgal Bang! mascara van Benefit. Of de Phenomen’Eyes van Givenchy. Allebei prima mascara’s hoor maar ze kosten wel ongeveer drie tientjes.

Dan is de HEMA toch een stuk goedkoper

Daar kocht ik laatst voor EUR 4,50 de vernieuwde volumemascara ‘watch me wink’. Voor zo’n bedrag kun je nog eens een gokje nemen als het per ongeluk niet bevalt.

HEMA mascara

En? bevalt ie?

Jazeker! Ik moet zeggen dat ik het borsteltje wat vreemd gekromd vind maar in de praktijk werkt het wel heel fijn. Wel moet je ervoor zorgen dat je het borsteltje goed afveegt aan de huls omdat je anders al snel te veel mascara aanbrengt. Maar ik krijg er mooie lange en vooral dikkere wimpers van en daar doe je het tenslotte voor.

Wat ik ook echt een pré vind is dat de mascara ook in bruin verkrijgbaar is en dat is voor blondjes als ik voor wie zwart vaak een te harde kleur is, echt heel fijn.

Hij is er trouwens in een gewone (EUR 4) en in een waterproof (EUR 4,50) variant.

Snel naar de HEMA dus!

Volg mij ook op social media!

Reageren staat uit.