Leestijd: 2 minuten

In mijn vorige weekoverzicht schreef ik: “Voorlopig even het laatste weekoverzicht. Geen zorgen, het is maar voor een paar weken.”

Die paar weken werden er toch een paar meer. In eerste instantie had ik niet veel zin om weekoverzichten te delen na onze dramatisch verlopen vakantie naar Frankrijk. Toen bleek ik toch wat te ambitieus ingeschat te hebben dat ik de hele zomervakantie wel kon blijven bloggen. Met Kiki maar 1 dag per week op de opvang, bleef er voor mij wel erg weinig effectieve werktijd over. Note to self: volgend jaar dus toch iets meer vooruitwerken.

Maar belofte maakt schuld: je krijgt nu van mij gewoon geen weekoverzicht maar een compleet overzicht van de zomer. Ga er maar eens goed voor zitten want het zijn wel ongeveer 80 foto’s.

De zomervakantie van 2018

Bijna klaar voor de vakantie …

De eerste paar dagen kamperen in de Loire-streek

En toen ging het mis op doorreis naar de kust

Om bij te komen van de schrik en om nog een beetje vakantie te hebben, gingen we een weekje naar Overijssel

Wat deden we nog meer?

Ook gingen we nog een weekendje naar Roggel met mijn zus en zwager (en hond!)

We kochten een airco en probeerden niet te veel last van de hitte te hebben (ik kan daar zo slecht tegen!)

Ik maakte nog wat leuke uitstapjes met Kiki

Kiki kreeg een grotemeisjeskamer

Random dingetjes

Zo. Nu ben ik in ieder geval weer redelijk bij. As we speak zijn we bezig met de voorbereidingen voor Kiki’s verjaardag en haar afscheid op het kinderdagverblijf. Die foto’s volgen in het weekoverzicht van volgende week.

Al met al vond ik het dus een hele rare zomer. Dat komt natuurlijk grotendeels door de vakantie die in het water viel. En hoewel ik heel veel leuke uitstapjes gemaakt heb met Kiki voelt het ook wel een beetje als de zomer waarin we noodgedwongen veel binnen waren omdat het zo warm was. Stom he, dan is het een keer een hele zomer mooi weer …

Anyway, volgende week begint het normale leven weer. Alhoewel, normaal? Het zal voor ons vooral wennen worden aan het nieuwe ritme van de basisschool. Maar eerst krijg je volgende week nog een weekoverzicht van me van de laatste vakantieweek.

Hoe was jouw zomer?

X Kristel

Volg mij ook op social media!

Reageren staat uit.