Leestijd: 3 minuten

Het ‘voor-het-eerst-naar-school-gaan-moment’ is voor veel (web)winkels een mooi commercieel moment heb ik begrepen. Want wie wil er nou niet dat haar zoon of dochter op de basisschool arriveert met een stoere rugtas of een leuke broodtrommel?

Hoewel ik me toch aardig ingehouden heb (wat voor mijn doen al best knap is) heb ik wel wat leuke ideetjes gevonden die ik natuurlijk graag even deel.

Rugtas

Als tassenfreak hoop ik mijn kroost natuurlijk met dat virus te besmetten. En o wat zijn er veel leuke exemplaren te koop voor die kleintjes zeg! Laten we zeggen dat ik me voor dit artikel behoorlijk ingehouden heb ­čśë

Wat dacht je bijvoorbeeld van deze leuke van Kidzroom?

Of deze van good old Samsonite?

Zelf ben ik behoorlijk gecharmeerd van de rugtassen van ENGELpunt. Die hebben namelijk niet alleen exemplaren voor onze mini-me’s maar ook matching tassen voor onszelf. Winner!

Maar deze van Skip Hop mag er uiteraard ook zijn. Leuk voor je stoere zoon (of dochter)

Broodtrommels, drinkbekers, snackbakjes

De meeste kinderen blijven tegenwoordig over op school of ze hebben en continurooster waardoor ze op school lunchen. Dan is een leuke maar vooral praktische lunchtrommel geen overbodige luxe. Ik moest laatst voor iets anders op de website van Stip en Bloem zijn en toen zag ik dat ze daar ook leuke lunchspullen verkopen. Kiki mocht van mij zelf een lunchtrommel en drinkbeker uitzoeken. En waar ik natuurlijk hoopte dat zij een leuk matching setje zou kiezen deed zij dat natuurlijk precies niet!

Maar kijk even mee wat voor leuks ik tegenkwam.


En zo kan ik ook hier nog wel even doorgaan!

Tip: merk je mooie spulletjes!

Je wilt natuurlijk niet dat je mooie nieuwe spulletjes meteen kwijtraken. Daarom is het merken van lunchtrommels, gymschoenen en jassen geen overbodige luxe. Ik kocht al eens eerder een SOS-bandje op de site van Goedgemerkt. Daar kun je ook naamstickers kopen in alle soorten en maten. Ik ga zelf nog een starterspakket bestellen in ieder geval.

Nou ben ik natuurlijk ook nog maar een beginner als het gaat om spulletjes die je nodig hebt als je voor het eerst naar de basisschool gaat. Heb jij daarom nog aanvullende tips? Deel ze dan gerust. Daar doe je ongetwijfeld meer vaders en moeders een plezier mee.

Volg mij ook op social media!

1 reactie

  1. Hallo Kristel,

    Inderdaad leuke drinkbekers en lunchtrommels. Te kust en te keur. Wat mij zelf erg tegen viel, toen mijn kinderen klein waren, de hoeveelheid bekers die ik heb aangeschaft. Viel de tas op de grond dan was ook meteen de beker kapot. Niet val bestendig. Totdat ik een beker bij tupperware kocht. Wel niet zo’n fleurige, maar toen verkrijgbaar in groen en rose. Hoe vaak je hem op de grond gooide deze viel niet kapot. Een kleine bijkomstigheid op de rand van de deksel kon je een naam opschrijven. Was de naam verdwenen schreef je hem weer opnieuw erop. Alleen Weet ik niet of deze nog in hun assortiment zit.