Leestijd: 3 minuten

Bijna komt er weer een normaal ritme. Nou ja, normaal. Het is natuurlijk wel even omschakelen nu Kiki naar de basisschool gaat. Maar afgelopen week was de laatste vakantieweek voor ons. Aan de ene kant ben ik blij om weer structuur en regelmaat te krijgen maar aan de andere kant ga ik de vrijheid om te doen waar we zelf zin in hebben ook wel missen denk ik.

Week 34 -2018

Zaterdag vierden we Kiki’s verjaardag. Omdat ook JW en ik dit jaar een lustrumverjaardag hebben, vierden we alles ineens en gingen we met de hele familie een dagje naar BillyBird Park Hemelrijk in Volkel. Echt een aanrader om met (kleine) kinderen naartoe te gaan.

Lekker even wandelen op zondag. Moet je zien hoe laag het water in de Waal staat.

Op maandag vierde Kiki haar verjaardag en afscheid op het kinderdagverblijf. Weer zo’n mijlpaal. Ik had het moeilijker met het afscheid dan zijzelf. Maar ter verdediging kan ik aanvoeren dat ik er ook 4 jaar in de oudercommissie gezeten heb šŸ˜‰

We troffen ook wat voorbereidingen voor de basisschool. Zo oefenden we een keer met de lunchtrommel en -beker en bestelde ik bij Goedgemerkt labels voor op haar spulletjes.

Op woensdag was Kiki ineens ziek (spanning? Verjaardag, afscheid, basisschool?) Kiki mankeert bijna nooit iets gelukkig en het was ook maar 1 dagje. Ik heb in ieder geval gemerkt dat de hoezen van een IKEA-bank inderdaad prima te wassen zijn in de wasmachine \O/

Op donderdag liep ons poppenmoedertje al weer lekker te spelen Ć©n ontdekte ik dat je nu ook in Nederland online kunt shoppen bij Louis Vuitton. Mijn faillissement is aanstaande.

Vrijdag had ik Kiki beloofd dat we naar Wamelland zouden gaan. Daar zeurde ze de hele vakantie al om maar het was steeds zo warm. Nu konden we voor het laatst op een ‘gewone’ vrijdag gaan. Vanaf aankomende week zijn we toch gebonden aan schooltijden. Dat zal wel even wennen zijn.

Ook brachten we vandaag de naamsticker op haar bed nog aan. De finishing touch van haar nieuwe kamertje.

In het weekend logeerde Kiki bij mijn zus. Voor het eerst sinds heel lang hadden JW en ik weer eens een beetje quality time samen. We gingen een dagje naar Eindhoven. We lunchten op ons gemak op Strijp-S, winkelden wat, dronken een drankje en gingen naar de film (Ocean’s 8). Als klap op de vuurpijl aten we weer bij De Rozario waar ik al eens eerder over schreef. Het was dus een heerlijke dag.

Je zou denken dat je lekker lang in je bed blijft liggen als je kind eens uit logeren is maar op zondag was JW al vroeg uit de veren om te gaan vissen en ik bakte een lekker banana bread naar een recept van Uitpaulineskeuken.nl.

Verder sjouwden we onze koelkast uit de garage naar boven naar onze keuken. Het ziet er niet bepaald stylish uit maar wij hebben in onze keuken alleen een tafelmodel koelkast. En ik liep zo vaak op en neer naar beneden om iets uit onze tweede koelkast te halen dat we besloten hebben om die koelkast toch maar boven te zetten. Als het bevalt kopen we wel een keer een mooi rvs exemplaar of zo.

En tot slot vulde ik voor het eerst Kiki’s lunchtrommel. Morgen gaat het beginnen: de eerste keer naar de basisschool. Ik ben heel benieuwd!

Hoe was jouw week?

X Kristel

Volg mij ook op social media!

Reageren staat uit.