Leestijd: < 1 minuut

Ineens zie je het overal en bij iedereen verschijnen op Instagram: Ay-kasa kratjes. Ik moet zeggen dat ik ook meteen redelijk ‘hooked’ was en aangezien ik de beroerdste niet ben, inspireer ik jou natuurlijk ook graag ­čśë

Wat is Ay-kasa?

Aykasa zijn opvouwbare kratjes. Denk aan die lelijke kratjes waar je boodschappen in thuisbezorgd worden maar dan een mooie variant daarvan. Een hele mooie!

En ze zijn zo multifunctioneel!

Wat ik er zo geweldig aan vind is om te beginnen dat ze dus opvouwbaar zijn. Heb je ze even niet nodig dan vouw je ze zeer compact op. Daarnaast zijn ze stapelbaar, verkijgbaar in twee maten en te koop in hele leuke kleurtjes. Stoer donkergroen maar ook een mooie roze kleur die ‘milk tea’ heet.

Ze lijken me ook erg praktisch. Er kan uiteraard speelgoed van de kinderen in opgeborgen worden maar wat dacht je van een paar van die gezellige kratjes in de badkamer, de keuken of je werkkamer?

Ik zag ze op Instagram al gebruikt worden om luiers bijvoorbeeld in op te bergen. En ik zag mensen die er een paar op elkaar gestapeld hadden staan (ondersteboven) met een plant of andere decoratie erop. De mogelijkheden zijn dus legio.

Ik heb er zelf ook al een leuke toepassing voor gevonden. Ik koop er een aantal om volgend jaar onze nieuwe tipitent mee in te richten.

De meeste webwinkels hebben ze of krijgen ze de komende tijd op voorraad. Je shopt ze onder andere bij Gras onder je voeten, Mevrouw Aardbei of PS Ik hou van jou.

Iets voor jou?

Volg mij ook op social media!

Reageren staat uit.