Leestijd: 3 minuten

Augustus. Die lange, hete vakantiemaand. Het is nog maar een week september maar het lijkt nu alweer lang geleden. Zal wel komen omdat de vakanties voorbij zijn en het ‘gewone’ leven weer begonnen is. Kijk je mee naar mijn favorieten van de maand?

Favoriete Netflix-serie

In de zomer hebben we niet veel tv gekeken. Liever zat ik met een boek lekker buiten. Maar als we keken dan keken we naar The Americans. Ik schreef er geloof ik al wel eens eerder over maar dat is een serie die zich afspeelt in het Amerika van de jaren ’80. Het gaat over een echtpaar Russische spionnen en hun kinderen. Op het eerste gezicht leiden ze een normaal leven en runnen ze een reisbureau maar dat is slechts een dekmantel voor hun spionageactiviteiten. Dat je een FBI-agent als buurman hebt, is ook niet bepaald handig. We zijn inmiddels bij seizoen 5 en ik vind het echt een aanrader.

Favoriete boek

Ik heb in augustus veel gelezen en toevallig is er afgelopen zaterdag een artikel online gekomen met alle boekrecensies van de afgelopen tijd. Er zaten veel interessante of alleen maar vermakelijke boeken bij maar als ik een favoriet moet kiezen, kies ik toch voor President vermist van Bill Clinton en James Patterson.

Het Witte Huis is de thuisbasis van de president van de Verenigde Staten, de best bewaakte persoon ter wereld. Hoe is het dan mogelijk dat de Amerikaanse president spoorloos verdwijnt?

President vermist is het adembenemende verhaal over macht waarin de lezer aan den lijve ondervindt hoe het is om de belangrijkste speler in the Oval Office te zijn. Over de duizelingwekkende druk, de hartverscheurende beslissingen, de onbegrensde mogelijkheden en onvoorstelbare macht. President vermist is dé thriller van het jaar, een confrontatie met de duistere dreigingen van vandaag de dag, met de hoogst mogelijke inzet.

 

Favoriete uitstapje

We hebben veel dingen ondernomen de afgelopen maand. Dat kwam natuurlijk omdat het vakantie was. Met Kiki heb ik heel wat indoor- en outdoorspeeltuinen bezocht. We gingen een paar keer naar de bioscoop en we vierden onze verjaardagen bij BillyBird Park Hemelrijk in Volkel.

Maar wat ik toch ook wel erg fijn vond, is dat ik weer eens een dag alleen met JW op stap geweest ben. Kiki logeerde bij mijn zus en JW en ik gingen naar Eindhoven. Daar lunchten we, struinden over Strijp-S, gingen we naar de film en als klap op de vuurpijl aten we ’s avonds bij De Rozario in Helmond waar ik eerder al eens uitgebreid over schreef. Dat was een heerlijk dagje!

Favoriete beautyproduct

Iene  miene mutte. Dit is altijd zo’n lastige om te kiezen. Afgelopen maand greep ik wel steevast iedere dag naar mijn bronzer van Uncover dus daar kies ik dan maar voor. Dit is de fijnste bronzer die ik ken. Juist omdat ie niet zo oranje of overdreven bruin is. Precies goed voor een gezond kleurtje wat je natuurlijk juist in de zomermaand wilt hebben.

 

Favoriete tas

Zonder twijfel was mijn favoriete tas van augustus de Louis Vuitton Palm Springs PM. Aanstaande donderdag komt er een apart artikel over deze tas online. Er zit namelijk nogal een verhaal achter …

 

Favoriete foto

Ook in augustus heb ik weer honderden foto’s gemaakt. Soms een gewoon kiekje en soms een foto die een bijzonder moment markeert. Je zou denken dat ik voor een foto van Kiki’s verjaardag zou kiezen maar ik kies de foto van haar eerste schooldag. Die markeert immers echt het begin van een nieuwe fase.

Favoriete eten

Ook deze maand kregen we weer prima maaltjes voorgeschoteld van HelloFresh. Maar het lekkerste at ik toch wel bij De Rozario. En weet je dat ik deze keer niet eens foto’s heb gemaakt van het eten. Mag ik er daarom eentje gebruiken van de vorige keer dat we daar waren? Wel toch?

 

Hoe was jouw maand?

Volg mij ook op social media!

Reageren staat uit.