Leestijd: 2 minuten

O jee, dit wordt een kort weekoverzicht vrees ik. So far the anti-clickbait ­čśë Natuurlijk vergat ik weer vaak foto’s te maken maar het was w├ęl een leuke week. JW was een paar dagen naar de VS (niet dat dat de week leuk maakte), ik ging naar een ouderavond en het jaarlijkse fruitcorso was weer in Tiel. Kijk je mee?

Week 37 -2018

Lekker gek doen samen. En weer ‘make-uppen net als mama’.

Ik haalde mijn nieuwe paspoort op. En ik testte de nieuwe mascara van de Hema. Dit is Lash it up. Ja, hij maakt de wimpers superlang en separeert ze ook mooi, Ik vind het alleen jammer dat ie niet smudgeproof is. Na een paar uur zaten er vlekken op mijn oogleden.

Verder heb ik nooit zo’n zin om te koken als JW een paar dagen weg is. Voor Kiki koken schiet niet op want die eet toch maar 3 hapjes. En dus grijp ik af en toe naar een kant-en-klaarmaaltijd. In dit geval waren de stoofpeertjes met puree en een runderlapje nog best lekker ook.

Bakken doe ik daarentegen de laatste weken weer wel steeds meer. Deze week maakte ik een stroopwafelcake uit het basisbakboek van Laura’s Bakery. Hij ziet er wat massief uit maar was bijzonder goed te eten.

Donderdag was Kiki op school tijdens het buitenspelen al in slaap gevallen. Eenmaal thuis op de bank sliep ze nog een uurtje verder. Dat is lang geleden zeg dat zij overdag sliep.

’s Avonds ging ik naar de ouderavond van Kiki’s nieuwe school. Ik volgde eerst een leuke en humoristische workshop over meegroeien met je kind en het tweede deel van de avond bestond uit een spel waarbij je andere ouders en de leerkrachten beter leerde kennen. Ik was de klos bij het onderdeel ‘Geen ja, geen nee’ maar ik maakte gelukkig de volle minuut vol. Al met al een hele leuke avond. Niet zo’n saaie theoretische avond maar gewoon een gezellige avond. De reden waarom wij deze school kozen, was precies hierom. Omdat we ons er welkom voelden en aanvoelden dat het een gezellige school is met veel ruimte voor spelenderwijs leren.

Zaterdag gingen we voor de tweede keer naar zwemles. Ook dat was weer leuk.

En hoewel JW zaterdag al wel weer op Schiphol landde, kwam hij pas zondag weer thuis. Hij moest namelijk zondagochtend al weer vroeg ergens zijn voor zijn werk. Het leek ons voor Kiki niet zo goed als ze hem zaterdagavond even zou zien voor ze naar bed ging en hij dan de volgende morgen weer weg zou zijn. Daarom bleef hij nog een nachtje over. Wel gek hoor.

Zondag gingen Kiki en ik kijken bij de tentoonstelling van de corsowagens. Op zaterdag was namelijk het jaarlijkse fruitcorso geweest. Toch knap hoe ze ieder jaar weer van die kunstwerken maken. Kiki kon zich ook laten schminken, in de draaimolen en spelen op het springkussen en met reuzenbellenblaas. In de loop van de middag was JW weer thuis en was alles weer zoals het moest zijn.

Hoe was jouw week?

X Kristel

Volg mij ook op social media!

Reageren staat uit.