Leestijd: 2 minuten

Als je de foto’s van deze week ziet, zou je denken dat de hele week in het teken van eten heeft gestaan. Nou is dat ook wel een beetje zo maar er gebeurde toch ook nog wel meer. Kijk je mee?

Week 38 -2018

De week begon superzonnig. De strakblauwe lucht hieronder is van maandagmorgen 9.00 uur. En dinsdag tikten we zelfs nog even de 27 graden aan. Even nog genieten van die laatste mooie dagen. Al vind ik het ook wel leuk dat het herfst wordt en de kaarsjes weer aan kunnen.

Maandagmiddag had Kiki haar eerste speelafspraak sinds ze op de basisschool zit. Zowel voor haar als voor mij weer even wennen maar ze had het wel leuk gevonden.

Ik was deze week ook druk bezig met het plan om mijn werkkamer opnieuw in te richten. Deze vlek op de muur is een staaltje van de verf die ik heb uitgekozen. Het is een mooie oudroze kleur en hij komt op 1 wandje.

Op woensdag was Kiki weer naar turnen. Ik gebruik dat uurtje om gezellig te kletsen met andere moeders en tussendoor doe ik wat kleine dingetjes. Nu ontdekte ik dat de door mij bestelde ketting van Vedder & Vedder onderweg was. Die heb ik gekocht van mijn verjaardagsgeld. Een heel fijn kettinkje met een K eraan in geelgoud. Ook bestelde ik voor Kiki een turnpakje bij ‘ome Ali’ in China ­čśë

Vanaf donderdag ben ik nogal aan het koken en bakken geslagen. Zo maakte ik onder andere: aardbeienjam, lemon curd, scones, stoofpeertjes, clotted cream, aardbeientrifle en gemarineerde kip. En het HelloFresh-gerecht met gebakken peer en blauwe kaas was ook een echte aanrader deze week.

Zaterdag ben ik een dagje wezen shoppen met mijn zus in Nistelrode bij Van Tilburg. Ik was er nog nooit geweest maar vind het een hele fijne winkel. Ruim assortiment, overzichtelijk gepresenteerd, aardige verkoopsters, een gezellige lunchroom en ook veel schoenen, bijoux en woonaccessoires. Ik kocht een mooie winterjas met een leuke sjaal erbij. En we hebben het natuurlijk heel gezellig gehad en tijdens de lunch en borrel flink bijgekletst.

Zondag hadden wij ‘pyjamadag’. Het was immers echt slecht weer. Kiki heeft lekker zitten spelen en knutselen en ik heb ’s middags mijn cluppie zien winnen. We aten al het lekkers dat ik de afgelopen dagen gemaakt heb en zo was het een ideale zondag.

Aankomende week wordt wat druk. Ik moet over 2 weken 4 dagen training geven en nog voordat ik daarmee begonnen ben, heb ik van het bedrijf ook al een vervolgopdracht gekregen. Ik ben dus veel bezig met de voorbereidingen van de trainingen naast mijn ‘gewone’ werk. Donderdagavond gaan we naar de voorstelling van Jochem Myer en vrijdag gaan we een weekendje weg met mijn schoonfamilie omdat schoonpa- en ma 45 jaar getrouwd zijn.

Hoe was jouw week?

X Kristel

Volg mij ook op social media!

Reageren staat uit.