Leestijd: 2 minuten

September. De maand waarin het leven na die lange zomervakantie weer een beetje structuur kreeg. Heerlijk.

Favoriete Netflix-serie

We hadden een duidelijke favoriet deze maand. We keken namelijk op Netflix naar de serie Safe. Deze serie is gebaseerd op het boek van Harlan Coben, een van mijn favoriete thrillerauteurs. Het gaat over een rijke weduwnaar van wie de dochter na een feestje verdwijnt. Haar vriendje wordt bovendien vermoord gevonden. In de zoektocht naar zijn dochter ontdekt de hoofdpersoon allerlei duistere geheimen uit het verleden van zijn geliefden. De hoofdrol wordt – briljant overigens – gespeeld door Michael C. Hall. Beter bekend als Dexter.

Favoriete boek

De afgelopen maand heb ik iets minder gelezen maar wel hele goede boeken. Volgende week komt er weer een artikel met reviews online. Ik ben deze maand zelfs in een hele dikke pil begonnen die geweldig goed is maar die heb ik nog niet uit. Als favoriet van deze maand kies ik daarom voor Stromboli van Saskia Noort. Volgende week mijn uitgebreide recensie dus.

Favoriete uitstapje

Ook in september hebben we weer leuke dingen gedaan in de weekenden. We gingen een dagje met vrienden naar de Biesbosch en we gingen naar het jaarlijkse Fruitcorso en Appelpop bij ons in de stad. Ik ging met JW een avondje naar Jochem Myer in het theater wat natuurlijk geweldig was. Verder ging ik een dagje met Kiki naar de dierentuin toen de rest van de school (behalve groep 1 dus) op schoolreisje ging. En we gingen een weekendje weg met mijn schoonfamilie. En we hadden nog een gezellig verjaardagsfeestje bij vrienden.

Het leukste uitstapje was misschien wel het dagje shoppen met mijn zus. Niet dat ik nu zo veel gekocht heb of zo maar het is soms ook zo lekker om even er uit te zijn en op je gemak door een winkel te kunnen struinen zonder dat er iemand aan je loopt te trekken. En dat je naar kleding voor jezelf kunt kijken en niet per se naar kleding in maatje 104. En het bijkletsen, lunchen en borrelen zijn natuurlijk ook gezellig.

PS kiezen voor shoppen als favoriete uitje en dan foto’s laten zien van het bijbehorende eten. Typisch iets voor mij šŸ˜‰

Favoriete beautyproduct

Lastig weer! Het viel mij op dat ik de afgelopen maand veel lipgloss gebruikt hebt. Ik heb twee hele fijne van Estee Lauder en Chanel. De van EL is in een mooie koraalkleur en die van Chanel in een mooie nude. Helaas is die laatste niet meer te krijgen dus daar baal ik wel van. JW heeft deze maand ook twee beautyproducten voor mij meegenomen uit de VS maar die ben ik nog uitgebreid aan het testen.

Favoriete tas

Weinig origineel maar ook deze maand was dat de Louis Vuitton Palm Springs PM. Ik schreef er deze maand zelfs een apart artikel over.

Favoriete foto

Jeetje, deze maand weet ik het echt niet. Mogen het er ook een paar zijn? Dan kies ik voor deze namelijk.

Favoriete eten

Ik ben afgelopen maand echt aan het bakken geslagen. En ik maakte veel dingen die ik anders koop gewoon zelf. Denk aan iets simpels als aardbeienjam of scones. Ik kan dan ook niet zeggen dat ik Ć©Ć©n favoriet gerecht heb. Maar het bakken heb ik wel als heel ontspannend ervaren. Daarom een paar van mijn creaties.

Hoe was jouw maand?

Volg mij ook op social media!

Reageren staat uit.