Leestijd: < 1 minuut

Afgelopen maand had ik mezelf 2 doelen gesteld:

  1. Dagelijks bewegen
    Dit doel heb ik gedeeltelijk behaald. Ik had me eigenlijk voorgenomen om iedere ochtend een eind te wandelen nadat ik Kiki naar school heb gebracht. Dat is er niet van gekomen. Dat komt deels omdat ik vlak voor een grote opdracht zit en haar schooluurtjes goed kan gebruiken als werkuren. Wel heb ik dusdanig veel bewogen dat mijn Apple Watch mijn bwegingsdoel 2 keer naar boven heeft bijgesteld. Ik ben dus niet ontevreden.
  2. Een plan maken om mijn werkkamer beter in te richten
    Check! Dat is gelukt. De eerste weken ging ik qua ideeen nog van links naar rechts maar nu weet ik precies hoe ik het wil hebben. De meubels, verf en andere aankleding zijn uitgezocht. Nu moet ik alleen nog tijd vinden (of maken) om het ook te realiseren). Oh ironie, juist nu ik een goede werkkamer nodig heb, heb ik zoveel werk dat ik aan de kamer zelf niet toe kom ­čśë

Doelen oktober

Nou het eerste doel laat zich raden: die werkkamer moet dus op de schop. Als ik me kwaad maak moet dat wel lukken. Al gaan de maanden nog steeds razendsnel voorbij.

En bij het tweede doel kom ik toch weer terug op bewegen. Ik heb nu ook een fijne yogaschool gevonden waar ik al een paar lessen heb gevolgd maar bewegen en sporten gaat bij mij toch altijd redelijk ad hoc. Die yogalessen zijn bijvoorbeeld op donderdagochtend maar nu geef ik binnenkort 2 keer een training op donderdag en kan ik dus niet naar yoga. Mijn doel is dus om dat bewegingsaspect wat beter in te passen in mijn weekroutine.

Wat zijn jouw doelen voor oktober?

Volg mij ook op social media!

Reageren staat uit.