Leestijd: 3 minuten

Herfstvakantie! Begon ik net een beetje te wennen aan het ritme van school en het feit dat ik niet de hele dag een kind op me heen heb, is het alweer vakantie. We maakten er een leuke week van. Kijk je mee?

Week 43 -2018

.Op maandag ging ik met Kiki naar Intratuin in Duiven. Binnenkort zal ik daar wel eens een apart artikel aan wijden want -zeker na de verbouwing- kun je daar gewoon een dag doorbrengen als je wilt. Met kind. Ze hebben de kerstshow alweer opgebouwd en Kiki probeerde vooral de nieuwe speeltuinen en de draaimolen uit. Ik was onder de indruk van het nieuwe horecagedeelte, de Proeftuin.

Dinsdag gingen Kiki en ik met haar oudste vriendinnetje en haar moeder naar binnenspeeltuin Wamelland. En met oudste bedoel ik niet de leeftijd maar hoe lang ze al vriendinnen zijn. Ze zijn op dezelfde dag geboren en kwamen toen ze een maand of 2 oud waren bij elkaar in de groep op het kinderdagverblijf waar ze lang onafscheidelijk waren. We hadden een gezellige ochtend. De meiden hebben weer eens lekker samen gespeeld en de mama’s konden fijn even bijkletsen.

Op de terugweg in de auto had ik ineens mijn kettinkje in mijn hand. Gebroken! En ik had hem pas een maand. Gelukkig kon ik hem meteen terugsturen om te laten repareren.

Woensdag was ook JW een dagje vrij en gingen we met ons drietjes naar LegoWorld in de Jaarbeurs in Utrecht. Het was uitverkocht en in de loop van de dag werd het ook wel verschrikkelijk druk maar het was er tegelijk ook verschrikkelijk leuk. Er waren heel veel activiteiten voor alle leeftijden en Lego blijft natuurlijk een fascinerend speelgoed. We hebben ons in ieder geval uitstekend vermaakt. Volgend jaar weer!

Donderdag en vrijdag waren Kiki en ik samen thuis. Het was toevallig zo gelopen dat we drie dagen iets gepland hadden maar ik vind dat een kind in de schoolvakantie ook moet kunnen lummelen. Dus dat deden we donderdag en vrijdag. We bleven lang in bed liggen, liepen de halve dag in pyjama en verder knutselden we, deden we spelletjes en keken we een paar leuke films. Heerlijk dus!

Donderdagavond grapten we dat Kiki haar pyjama dan ook wel onder de douche aan kon houden aangezien ze hem al de hele dag aan had. En natuurlijk deed ze dat toen ook.

Ik heb een paar leuke ideetjes om het interieur van onze woonkamer nog wat te pimpen. Maar JW merkte (heel wijs natuurlijk) op dat we eigenlijk eerst de vloer op de eerste verdieping af moesten maken. Afgelopen augustus hadden we al wel laminaat op Kiki’s kamer en de overloop gelegd maar onze slaapkamer moest nog. Dus daarom ging ik op zaterdagochtend met Kiki naar zwemles zodat JW een potje Tetris kon spelen in de slaapkamer. We konden nl. nergens met de meubels heen. En dus moesten we eerst alle meubels een kant op schuiven. Vervolgens in het vrijgekomen deel de oude vloer weghalen en beginnen met de nieuwe vloer en vervolgens alles weer naar de andere kant van de kamer verhuizen om de tweede helft te kunnen doen. Het was de moeite waard want het is erg mooi geworden. Alleen de plinten moeten er nog op maar dat doen we komende week wel even.

Zondag gingen we naar de verjaardag van mijn schoonmoeder. Mijn moeder heeft een tijdje terug een mooi vestje voor Kiki gebreid en dat kon ze nu voor het eerst aan. Natuurlijk moest er even geposeerd worden voor oma. De verjaardag was gezellig maar ik was ook wel blij toen we ’s avonds samen op de bank met de kaarsjes aan naar de Formule 1 konden kijken.

En zo kwam er weer een einde aan een leuke en vrij drukke week. Komende week heeft Kiki op maandag nog studiedag en geef ik weer eens een halve dag training. Ook dat belooft dus weer een leuke week te worden.

Hoe was jouw week?

X Kristel

Volg mij ook op social media!

Reageren staat uit.