Leestijd: 2 minuten

Afgelopen maand had ik mezelf twee doelen gesteld. Ik wilde graag mijn werkkamer opnieuw inrichten. In september had ik daarvoor al een plan gemaakt en in oktober moest dat maar eens uitgevoerd worden. Verder wilde ik weer meer bewegen in de vorm van yoga. Wat kwam ervan terecht en wat wil ik in november graag bereiken?

Doelen gehaald?

Eentje zeker. Mijn werkkamer is nagenoeg af. Er moet nog een poster opgehangen worden en er komen nog wat planken aan de muur maar de basis staat. Ik ben er heel tevreden mee. Het ziet er gezellig uit terwijl het toch een functionele werkruimte is. Er staan 2 bureaus. En natuurlijk ook een luie stoel voor als ik af en toe wat leeswerk heb. De aankleding is helemaal naar mijn zin. Binnenkort maak ik wel een soort voor- en na artikel zodat je het verschil goed kunt zien.

Dat bewegen kwam wat minder goed uit de verf. Ik kan er nog niet precies de vinger op leggen maar ik heb het de afgelopen maand razend druk gehad. En ik dacht nog wel dat ik meer tijd zou krijgen als Kiki eenmaal naar school zou zijn. Mijn yogalessen zijn op donderdagochtend. Nou was ik al op 1 donderdagochtend begeleider bij de speurtocht op Kiki’s school en 1 donderdag viel in de herfstvakantie waardoor ik niet kon gaan. En in die week dat ik niet kon praten had ik ook niet zo’n zin om te gaan sporten. Dit doel is dus jammerlijk mislukt.

November: rustig aan

Komende week heb ik nog een paar trainingsdagen op locatie. Daarna komt er weliswaar nog een copywritingklus aan maar die kan ik gewoon thuis doen. Verder wil ik in november nou eens bewust naar Sinterklaas en Kerst toeleven. Dit jaar heb ik geen zin om last minute cadeautjes te moeten kopen of een kerstdiner samen te stellen. Het lijkt nog zo ver weg maar over 5 weken is het al Sinterklaas dus het komt sneller dichtbij dan je denkt.

En eigenlijk (‘eigenlijk’ is altijd zo’n woord waarvan je bij voorbaat al weet dat het misschien wel eens niet zou kunnen lukken) wil ik in November ook nog een nachtje weg. Af en toe heb ik echt behoefte om 2 dagen alleen maar Kristel te zijn in plaats van mama. In het voorjaar ga ik altijd al met een vriendin een paar dagen weg en in het najaar wil ik 1 nachtje in eigen land weg. Dan ga ik wandelen langs het strand, lekker eten en bij voorkeur een heel boek uitlezen ergens bij een open haard in een hotellobby onder het genot van een lekker wijntje.

Stel jij jezelf iedere maand doelen? En ga jij ook weleens een nachtje alleen weg om even op te laden? Laat het me weten!

Volg mij ook op social media!

2 reacties

  1. Kristel

    Soms denk ik: ach, wat heb je nou aan 1 nachtje, maar het gaat er om dat je inderdaad even bij kunt tanken. Een boek lezen, wandelen, uitgebreid eten zonder dat er iemand aan je arm zit te trekken etc. ­čśë