Leestijd: 2 minuten

Het zal een generatiedingetje zijn maar ik hou dus erg van houten speelgoed voor kinderen. Blijkbaar sta ik daar niet alleen in want HEMA lanceert een hele leuke collectie met houten speelgoed. Ha! Als je nog iets zoekt voor Sinterklaas, hoef je dus alleen langs de plaatselijke HEMA. Vandaag laat ik je wat uit de collectie zien.

Houten parkeergarage

Stoer! Welk kind vindt het niet leuk om autootjes via schuine hellingen naar boven of beneden te laten rijden? Je kunt auto’s zelfs optakelen naar de juiste verdieping of spelen met het heli-dek en daar de ene na de andere helikopter laten landen.

Houten winkeltje

Kiki speelt graag winkeltje net zoals miljoenen andere kinderen natuurlijk. Nu hebben wij wel handelswaar en een kassa (ja, ook een houten!) in huis maar nog niet echt een winkeltje. Snel naar de HEMA dus, want daar hebben ze een hele leuke. En HEMA zou HEMA niet zijn als er niet ook een rookworst in het winkeltje te koop zou zijn.

Houten poppenhuis

Ook een poppenhuis hebben wij van hout. En hoewel dat een heel mooi poppenhuis is, ben ik ook stiekem wel een beetje verliefd op het poppenhuis van de HEMA. Het is stylish, met leuke kleurtjes en heeft alle kamers die je in een echt huis ook zou verwachten.

Houten keukentje

Eerder schreef ik al eens over het keukentje van IKEA. Nog zo’n bedrijf dat precies weet waar kinderen graag mee spelen en hoe ze speelgoed in hun rollenspellen verwerken. Waar ik ook bij dit keukentje erg van hou is dat er weliswaar felle kleuren in verwerkt zijn maar dat het er toch stylish genoeg uitziet om gewoon in je woonkamer neer te zetten. Kind blij, jij blij. Wat wil je als ouder nog meer?

Kortom, het is HEMA weer gelukt om een leuke speelgoedcollectie in het assortiment op te nemen. Geen kind hoeft zich te vervelen en er is voor elk kind wel iets. Urenlang speelplezier lijkt me dus gegarandeerd. En al het hout is ook nog eens FSC-gecertificeerd. Top!

Volg mij ook op social media!

Reageren staat uit.