Leestijd: 3 minuten

Hebben jullie me gemist afgelopen week? Ik keek vorig weekend op mijn telefoon en zag tot mijn schrik dat ik van de voorgaande week maar een paar foto’s had. En dat kwam niet omdat ik het zo rustig had maar juist omdat ik zo druk was geweest. Te veel gewerkt om van andere leuke dingen foto’s te maken. Daarom voeg ik gewoon voor een keer twee weken samen.

Week 44 en 45 -2018

De maandag na de herfstvakantie had Kiki nog studiedag van school. We besloten om even naar IKEA te gaan want ik wilde wat research doen voor de eetkamerbank die we wilden maken en ik wilde kijken naar een nieuwe fauteuil nu een van onze woonkamerfauteuils naar mijn werkkamer verhuisd is. En bij IKEA moet je natuurlijk ook een ijsje eten.

De rest van de week was ik druk aan het werk. Op donderdag gaf ik de hele dag workshops bij een bedrijf op het gebied van klantgericht schrijven. Die dag heb ik vorige maand af moeten zeggen toen ik mijn stem kwijt was. Ik doe altijd erg mijn best om heel vroeg aanwezig te zijn zodat ik op mijn gemak al het trainingsmateriaal kan installeren. Alleen was er nog niemand aanwezig toen ik aankwam en deed de bel het ook niet. Daar sta je dan. Anyway, de workshops waren erg geslaagd. Nou werk ik niet zo vaak buiten de deur maar ik koos blijkbaar juist de dag uit met de langste files van het jaar. Op de terugweg naar huis heb ik over een afstand van 30 kilometer meer dan 5 kwartier gedaan. Ik was meer vermoeid van het filerijden dan van de hele dag staan en praten. Thuis had JW een Kiki-dag. Hij had met haar en een vriendinnetje van school dat kwam spelen lekker koekjes gebakken dus die meiden hebben het ook leuk gehad.

Vrijdags na school speelden Kiki en ik lekker samen. Zij met haar favoriete speelgoed en ik met het mijne ha ha.

Op zondag was het erg mooi weer. We besloten naar de Pyramide van Austerlitz te rijden. Ik was daar nog nooit geweest maar vond het er wel erg mooi. Kiki vond het weliswaar leuk om de piramide te beklimmen maar vond de speeltuin natuurlijk nog veel leuker.

Maandags had ik afgesproken om te gaan wandelen met een goede vriendin. Althans, meestal gaan wij een flink eind wandelen als we elkaar zien. Alleen voelden we ons nu allebei niet echt topfit dus werd het een ochtend bijkletsen en lekker lunchen. Het was zo’n mooi weer dat we zelfs de hele tijd op het terras hebben gezeten. We zaten overigens bij Buurt in Den Bosch. Echt een fijne plek. Mét lekkere Brabantse worstenbroodjes.

Dinsdag gaf ik opnieuw een workshop bij hetzelfde bedrijf. De laatste van de serie. Ook nu waren de deelnemers weer erg enthousiast. Ik blijf dat trainen toch wel erg leuk vinden hoor!

Woensdags kreeg ik mijn ketting van Vedder & Vedder terug. Dat wil zeggen: ik had ruim een maand geleden een mooie ketting bij Vedder & Vedder gekocht maar die brak twee weken geleden zo maar ineens. Na contact met V&V mocht ik hem opsturen ter reparatie. Ruim binnen de beloofde twee weken kreeg ik hem al weer terug. Een helemaal nieuwe zelfs. Hopelijk houdt deze het wel langer vol. Maar de service is in ieder geval prima!

Op zaterdag was het tijd voor ons project ‘Eetkamerbank’. Ik had op de site van Mirjam Hart een DIY-idee gezien voor een eetkamerbank en heb dat helemaal vertaald naar onze eigen wensen. We maakten de bank van IKEA Metod keukenkastjes. Die zetten we eerst op een frame van vurenhouten balken. Zo creëerden we stevigheid, de juiste zithoogte en een zwevend effect. Bovenop de kastjes monteerden we meubelpanelen voor een mooie afwerking. En zo hebben we dus een hele gezellige hoekbank gemaakt. Het was even een klusje maar het resultaat mag er zijn. Zal ik er binnenkort een apart blogje over schrijven? ’s Avonds was ik moe en blij dat het HelloFresh-recept makkelijk te maken was. En dat wijntje had ik wel verdiend vond ik.

En last but not least: zondag. Dat was een echte relaxdag. ’s Ochtends zijn we even naar het bos geweest. Lekker door de herfstbladeren banjeren en Kiki wilde natuurlijk eikels en zo zoeken. ’s Middags werd het weer slechter. Ik ging lekker de keuken in om te proefkoken voor Kerstmis terwijl JW en Kiki met JW’s Lego speelden. Je kunt zeker nu al wel zien wat het wordt?

Komende weken worden – denk ik – weer wat rustiger. Ik heb nog wel wat opdrachten te doen maar die zijn allemaal goed te overzien.

Bedankt weer voor het lezen!

Hoe was jouw week?

X Kristel

Volg mij ook op social media!

Reageren staat uit.