Leestijd: 5 minuten

Afgelopen week was een hele rustige week. Ik was nog steeds niet echt fit en ondernam zo min mogelijk om op tijd weer fit te zijn voor ons weekendje weg ter gelegenheid van mijn verjaardag. Van dat weekend heb ik dus ook de meeste foto’s.

Week 50 -2018

De week begint met wat aanrommelen in huis. Kiki speelt met haar nieuwe Sinterklaascadeautjes en ik ben in de weer met het kerstmenu. Ik maak dit jaar niet echt een hoogstaand diner maar het wordt meer een kwestie van ‘een hoop schalen op tafel en voor elk wat wils’. Maar ook dat moet natuurlijk wel gepland en voorbereid worden.

Verder las ik een heel spannend boek uit en ik maakte een raamdecoratie voor Kerst. Bij raamtekening.nl kun je allerlei soorten sjablonen downloaden om na te tekenen of over te trekken op je raam. Superleuk voor ieder seizoen.

En ook ging ik naar de kapper. Ik probeer voor het eerst in mijn leven mijn haren te laten groeien. Nou ja, eerlijk gezegd niet voor het eerst want meestal gaf ik de moed na een paar weken al op. Maar nu heb ik een plan en met wat morele steun van mijn kapper kom ik al een heel eind. Dit is wat ik zo ongeveer voor ogen heb. Maar dan blond uiteraard.

Op vrijdagmiddag lunchten wij nog snel thuis en daarna gingen we op weg naar Ouddorp voor ons weekendje weg. Ik had al langer een verblijf in een leuke B&B op mijn verlanglijst staan en nu kwam het er eindelijk van. We verbleven bij Bed & Broodje Ouddorp. Kijk maar eens op de foto’s hoe leuk het er is.

De eerste avond gingen we gezellig eerst wat drinken in het dorp. Daarna aten we bij een goed restaurant. Vis natuurlijk. Daar realiseerde ik me weer eens hoe blij ik er mee ben dat we Kiki al vanaf dat ze heel jong is meegenomen hebben naar restaurants. Niet dat ze iets eet hoor ­čśë maar ze weet zich wel keurig te gedragen en netjes haar eigen eten en drinken te bestellen.

Op zaterdag gingen we eerst even naar zee. Het was behoorlijk fris maar we hebben toch lekker even over het strand gewandeld. Vervolgens hadden we gelezen dat je bij een stal een kleuterles ponyrijden kunt volgen. En aangezien Kiki het over niets anders heeft (tot groot ongenoegen van haar moeder die een hekel aan paarden heeft), boekten wij voor haar een lesje.

Ze vond het helemaal geweldig. Ze mocht op ‘Harry’ rijden en ze voerde braaf alle trucjes uit. Achteruit rijden, springen, op het paard staan etc. Na afloop mocht ze hem ook nog borstelen en een snoepje geven dus het feest kon voor de kleine dame al niet meer stuk.

JW en ik hebben gedurende de les in de snijdend koude wind stilgestaan langs de kant en ik had het gevoel dat ik het nooit meer warm zou krijgen ondanks dat ik toch behoorlijk goed aangekleed was. We besloten daarom uitgebreid te gaan lunchen in een standtent om weer lekker warm te worden.

Aan het einde van de middag gingen we terug naar onze B&B. Van een hele dag buiten waren we toch best moe en koud geworden. Daarom warmden we ’s avonds lekker wat erwtensoep op en toen Kiki naar bed was, keken JW en ik Netflix onder het genot van een glaasje wijn en een hapje. JW en Kiki hadden toen al wat slingers en ballonnen opgehangen voor mijn verjaardag.

De zondagochtend begon met dikke knuffels en cadeautjes. Ik kreeg een Bookbook cover voor mijn iPhone, het boek van Michelle Obama en een blusher dus ik werd goed verwend. Goed verwend werden we ook door de eigenares van het B&B die lekkere pannenkoekjes als ontbijt kwam brengen. De ontbijtjes waren er sowieso prima met iedere ochtend lekker verse broodjes, jus d’orange en verse eieren.

Na het uitchecken reden we naar Hotel New York in Rotterdam om taartjes te gaan eten. Gebak hoort immers bij een verjaardag en waar kun je dat nu beter eten dan daar. Ik had een superlekkere Oreo-cheesecake. Vervolgens zijn we nog heel even in Rotterdam bij de Louis Vuitton pop-up store in de Bijenkorf wezen kijken maar ik heb niets gekocht ­čśë

Halverwege de middag waren we weer thuis. Nadat we alles opgeruimd hadden, hebben we lekker op de bank een paar kerstfilms gekeken. Al met al was het een prima verjaardag zo. Kiki vond het nodig om nog even gek te doen maar ach, what’s new?

En zo kwam er weer een einde aan een leuke week met vooral een leuk weekend. Inmiddels is de laatste week voor de schoolvakantie begonnen. En slaat bij mij toch wat stress toe. Ik wil een schrijfopdracht graag deze week afgerond hebben, heb eigenlijk nog een nieuwe opdracht liggen en realiseerde me dat ik voor de komende weken nog bijna geen content heb. En mijn moeder moet deze week ook nog eens een operatie ondergaan. Het kon dus wel eens een roerig weekje worden.

Hoe was jouw week?

Bedankt weer voor het lezen!

X Kristel

Volg mij ook op social media!

2 reacties