Leestijd: < 1 minuut

Af en toe is het zo makkelijk om in de waan van de dag maar door te gaan met … Ja met wat eigenlijk? Daarom sta ik bewust iedere week even stil bij mijn geluksmomenten van de week. Dit waren de momenten van afgelopen week.

Geluksmomenten van de week #3

  • Ik ben weer begonnen met hardlopen. En ook al moet ik weer helemaal vanaf 0 beginnen en valt het me niet mee, ik doe het toch maar wel weer.
  • We kunnen na schooltijd met dit mooie weer weer heerlijk naar buiten.
  • Ik had een date night met JW. We gingen lekker samen uit eten en kozen voor een tapas restaurant.
  • Mijn bestelde zonnebril op sterkte heb ik opgehaald. En ik heb er in al volop van kunnen profiteren.
  • Kiki kan nu goed zelf fietsen zonder zijwieltjes. Alleen met wegrijden moeten we haar nog een beetje helpen.
  • We hadden Kiki’s grote nicht te logeren. De dames hebben zich samen prima vermaakt én we zijn naar het Rijksmuseum geweest. Kiki erkende dat De Nachtwacht in het echt toch wel mooier was dan op het digibord op school 😉

Wat waren deze week jouw geluksmomenten?

Volg mij ook op social media!

Reageren staat uit.