Leestijd: 2 minuten

Het hoort er toch een beetje bij. Zeker als je kinderen hebt. Je huis in paasstemming decoreren. Persoonlijk vind ik dat bijna leuker dan de kerstdecoratie omdat er zo’n directe link is met de lente, mijn favoriete seizoen. Heerlijk om na een grijze, natte winter weer wat zon te zien en geel en gezellige pastelkleuren in huis te halen.

Ik schrijf dit artikel half maart als het al een hele week onafgebroken regent. Kun je je voorstellen dat ik dan blij word van de persmailing van HEMA die in mijn mailbox belandt met hun paasdecoraties?

Van paastakken tot letterhangers

Natuurlijk zijn paastakken de meest voor de hand liggende decoraties voor Pasen. Net als eieren in alle soorten en maten. Ze hebben dit jaar bij HEMA ook schattige kuikentjes, een glazen stolp met paashaasoren en houten letterhanger smet alle letters van het alfabet.

Tafeldecoratie

Ook aan tafeldecoratie is gedacht. Dek de tafel voor het paasontbijt met placemats die je ook kunt gebruiken als kleurplaat, blije-eierdopjes en bijpassende bordjes. Speciaal voor Pasen is er dit jaar ook een kinderserviesset in het paasthema, gemaakt van bamboe.

Paasknutselen

Tot slot heeft HEMA ook weer het een en ander om mee te knutselen. Eieren verven staat in ieder gezin denk ik wel op nummer 1. Maar denk ook eens aan stempels, toverwikkels en 3D-stickers om je eieren extra feestelijk te maken.

Het hele paasassortiment shop je natuurlijk in de winkel of op hema.nl

Wat doe jij aan paasdecoratie of paasknutselen?

Volg mij ook op social media!

Reageren staat uit.