Leestijd: 4 minuten

De lentemaand april was een drukke maand met allemaal leuke dingen. Zo ging ik een paar dagen naar Rome met mijn zus waarvan je later deze maand het verslag kunt lezen. En het was meivakantie natuurlijk. In april. Who cares ­čśë

Favoriete (Netflix) serie

De afgelopen maand ontdekten we de serie Secret City op Netflix en we hebben er meteen de 2 seizoenen doorheen gejast. Secret City is een Australische politieke thriller vol geheimen, misdaad en intriges. Grappig want Australische series kom je eigenlijk niet zo vaak tegen, laat staan politieke series. Wij vonden het bloedspannend in ieder geval. Jammer dat er maar 2 seizoenen waren.

Favoriete boek

Ik herlees niet vaak boeken maar als voorpret op ons tripje naar Rome heb ik Het Bernini Mysterie van Dan Brown opnieuw gelezen. Het was al een aantal jaren geleden dat ik het boek gelezen had dus de grote lijnen wist ik nog wel maar ik vond het toch leuk om nog eens te lezen. Het leukste was natuurlijk dat je de in het boek beschreven plekken een paar dagen later vervolgens ook echt bezoekt.

Favoriete uitstapje

Tja nu strijden er natuurlijk een paar uitstapjes om voorrang. De kampeervakantie met JW en Kiki was natuurlijk superleuk. Maar de trip naar Rome met mijn zus was toch wel het allerleukste. Wat hebben we veel gezien en genoten! Binnenkort komt er nog een apart reisverslag online.

Favoriete beautyproduct

Op een stedentrip en een kampeervakantie ga je natuurlijk niet vol in de make-up. Ik in ieder geval niet. Laatst kocht ik de getinte dagcreme Les Beiges Embellisseur Belle Mine Hydratant met spf 30 van Chanel. En die beviel me uitstekend moet ik zeggen. Verzorgend en licht egaliserend zonder dat je het gevoel hebt dat je make-up draagt. Liefhebbers voor een wat uitgebreidere review?

Favoriete tas

Ha, ook dat is een makkie deze keer! In Rome kocht ik namelijk een superleuke rugtas. Ik had al een tijdje in mijn hoofd dat ik een gele tas wilde (vraag me niet waarom?) en in Rome liep ik er tegenaan. Ik heb hem meteen de rest van de maand intensief gebruikt. Hij is niet alleen leuk maar ook superpraktisch. Fijn voor als mijn Louis Vuitton Palm Springs te sjiek is en de Fjallraven Kanken te lomp. Gewoon voor alledaags gebruik dus!

Favoriete foto

Oh …. Die wordt wat lastiger vrees ik. Natuurlijk heb ik in Rome hele leuke foto’s gemaakt maar ik maakte deze maand ook veel leuke foto’s van Kiki en alledaagse dingen. En JW was toen ik in Rome was ook een paar dagen op pad met Kiki en die stuurde me natuurlijk ook veel leuke foto’s door.

Pfft. Nou vooruit. Het worden er dan toch een paar deze keer. Van Kiki. Mea Culpa.

Favoriete eten

Ehm, Italiaans natuurlijk. What else. We hebben in Rome een paar keer erg lekker gegeten. Mijn zus is niet zo van het echte Italiaanse eten als in eerst een primi, vervolgens een secundi etc. Maar dat neemt niet weg dat we goed gegeten hebben. En die Tiramisu ……. Divino!

Hoe was jouw maand?

Uitgelichte foto door Bich Tran via Pexels

Volg mij ook op social media!

Reageren staat uit.