Leestijd: < 1 minuut

Vorige week gaf ik weer eens een training klantgericht schrijven. Ik zat midden in een pleidooi over schrijven volgens het piramideprincipe of een van de deelnemers zei: ‘Hé daar heb ik laatst een leuk filmpje over gezien!’

Nieuwsgierig als ik ben, ging ik eenmaal thuis natuurlijk meteen kijken. En ja hoor, veel van de onderwerpen die ik ook in mijn trainingen behandel, komen in dit filmpje terug. Niet allemaal natuurlijk en ook niet uitgebreid, maar toch.

Maar natuurlijk leer je in zo’n workshop nog veel meer:

Pas jij de principes zoals die in het filmpje genoemd worden al toe op jouw teksten?


Ter info

Af en toe schrijf ik op Krispiratie over mijn ‘andere werk’. Dat wil zeggen mijn werk als tekstschrijver, communicatieadviseur of communicatietrainer. Dit artikel hoort dus duidelijk in die categorie. Da’s weer eens wat anders dan een artikel over eten, beauty, reizen of opvoeden.


Uitgelichte afbeelding door Jeremy Bishop via Unsplash

Volg mij ook op social media!

Reageren staat uit.