Leestijd: 3 minuten

De afgelopen weken hebben we al best een aantal mooie stranddagen gehad. En hopelijk komen er deze zomer nog veel meer. Met mijn voorliefde voor tassen is het dan ook niet zo gek dat er een keer artikel over strandtassen zou komen. Bij deze mijn favorieten van dit seizoen.

1. Een zwarte, rieten

Waar komt het eigenlijk vandaan dat strandtassen zo vaak van riet zijn? Die zoeken we op. Maar vind je deze niet praktisch en stijlvol tegelijk?

2. Hier wil je je tanden toch in zetten?

Leuk model. Al krijg ik wel steeds spontaan zin in meloen. Nou ja, dat lijkt me ook een prima hapje voor op het strand.

3. Een shopper model. Altijd goed!

Shoppers zijn altijd de meest handige modellen voor op het strand. Als je denkt dat ie vol zit, kan er altijd nog wel wat bij. En als het zand er weer uit moet, kiep je hem gewoon even om. Deze is ook nog eens in mijn favo kleur petrol.

4. Goedkoop en schattig

Toegegeven: er passen niet voor het hele gezin strandlakens in. Maar schattig is deze tas wel.

5. Dierenprint

En ook de dierenprints blijven nog wel even. Doe mij deze dan maar.

6. Ietsje duurder …

Maar wel in de aanbieding zie ik. Al is dat hopelijk nog steeds zo tegen de tijd dat jij dit artikel leest.

7. Strand- én luiertas ineen

Handig mama’s (en papa’s natuurlijk) Een strandtas die ook dient als luiertas. En nu nog zorgen dat je het zand niet in baby’s billetjes wrijft.

8. Een alleskunner

Een van mijn favoriete winkels, Dille & Kamille heeft een fijne strandtas van biologisch katoen. En ja, daar kun je inderdaad ook gewoon je boodschappen in stoppen.

Volg mij ook op social media!

Reageren staat uit.