Leestijd: 2 minuten

Sinds vorig jaar heeft Kiki wat interesse gekregen voor Halloween: het griezelfeest van het jaar. Hoewel ze het wel behoorlijk spannend vindt, ontkom ik er dit jaar denk ik niet meer aan om er thuis ook aandacht aan te besteden. En dat is helemaal niet erg want een van mijn favoriete winkels helpt me al aardig op weg.

HEMA komt dit jaar met twee assortimenten

Dia de los Muertos

Vier de dag van de doden met HEMA. Dia de los Muertos is van oorsprong een Mexicaans feest waar zij de doden eren door hen te vieren met blijdschap in plaats van verdriet. Dit feest wordt aangekleed met doodshoofden in de meest vrolijke kleuren. HEMA heeft haar assortiment geïnspireerd op dit feest. Zo maak je jouw Halloween compleet met versieringen voor in huis zoals ballonnen en slingers. Maak je Dia de los Muertos feestje af met de partygoods zoals borden, bakjes en bekers. 

Halloween party

Creëer jouw ideale Halloween party met het Halloween assortiment. HEMA heeft alles in huis voor een feestje. Versier je huis met onder andere slingers en serveer snacks en drankjes op Halloween bordjes en bekertjes. Ook heeft HEMA een verkleedcollectie voor kids met daarbij diverse lampions voor trick or treat. 

Vanaf 23 september kan je de Halloween artikelen vinden op hema.nl of in jouw HEMA-filiaal.

Volg mij ook op social media!

Reageren staat uit.