Leestijd: 2 minuten

Sinds een paar jaar laat ik met enige regelmaat bloemen bezorgen door Bloomon. Hoe me dat bevalt, lees je vandaag. En het leuke is: bestel zelf bloemen met mijn code en je ontvangt een vaas gratis!

Ik heb zelf niet zo’n groene vingers. Ja, ik kan natuurlijk wel een roos van een tulp onderscheiden maar verder ga ik bij het uitzoeken van bloemen meestal gewoon af op wat ik mooi vind.

bloomon

En heel veel boeketten die je bij de lokale bloemist koopt, vind ik gewoon niet mooi. Een paar bosjes tulpen: prima. En een bos pioenrozen durf ik bij de bloemist of op de markt ook wel mee te nemen. Maar de meeste bloemistboeketten vind ik nogal fantasieloos. En vaak zit er meer groen in dan bloemen zelf. Dat is jammer. Wij hebben hier in de stad wel een goede bloemist maar zijn boeketten halen vaak een week op de vaas niet eens.

Daarom was ik ook zo blij toen ik Bloomon ontdekte. Ik heb van hun werkelijk nog nooit een tegenvallend boeket gehad. En hoewel ik in mijn abonnement ‘slechts’ een small boeket heb gekozen, is dat toch altijd een flinke bos. En die bos bestaat dan weer uit echt mooie bloemen die zelfs voor iemand zonder groene vingers goed op een vaas te schikken zijn.

Het allerfijnste is dat ik mijn wekelijkse levering heb kunnen terugbrengen naar een tweewekelijkse levering. Dat komt simpelweg omdat hun bloemen zo lang staan. Tussendoor ververs ik een keer het water en haal ik wat verdorde bloemen weg maar meestal staan de bloemen zeker anderhalve week. Dat maakt het feit dat de bloemen niet supergoedkoop zijn (een small bos kost EUR 19,95) meer dan goed. En lekker vers (en gratis!) thuisbezorgd. Je kunt kiezen uit 3 verschillende formaten bossen. Wat wil je nog meer.

bloomon

Wil jij Bloomon ook proberen? (Ik zou het doen want je kunt je abonnement altijd pauzeren of stopzetten als het niet bevalt dus welk risico loop je nou helemaal?) Meld je dan aan op de site. Bij jouw eerste bezorging krijg jij een vaas cadeau als je de code kristelesh gebruikt. En ik trouwens een extra bosje bloemen. Snijdt het mes mooi aan twee kanten ­čśë

Volg mij ook op social media!

Reageren staat uit.