Leestijd: 3 minuten

Toen Kiki nog maar een dreumes was, vond ik het niet zo belangrijk van welk merk haar kleding was. Het had immers nog niet veel te lijden. Nu ze wat groter is, word ik wel steeds kritischer en kom ik regelmatig bij Noppies kinderkleding uit.

Welke eisen stel ik aan kinderkleding?

Kinderkleding moet behoorlijk tegen een stootje kunnen. Zeker vanaf de kleuterleeftijd. Als ik soms zie hoe ze van een dag school of een middag buitenspelen thuiskomt, ben ik blij dat ik niet meer alleen kleding van de bekende prijsvechters die je in iedere winkelstraat tegenkomt, koop.

Naast het feit dat kleding dus tegen een stootje moet kunnen, moet het ook vaak gewassen kunnen worden. En bij voorkeur ook makkelijk in de droger kunnen.

Dan wil je natuurlijk ook dat het comfortabel is. Een broek moet in de taille makkelijk te verstellen zijn en aan shirts moeten geen irriterende boordjes of zo zitten. De materialen zijn bij voorkeur zacht, duurzaam en comfortabel.

En last but not least, moet de kleding ook een beetje leuk, trendy en stoer zijn. Ik vind exclusiviteit niet zo belangrijk maar aan de andere kant hoeft nou ook weer niet de hele schoolklas in dezelfde outfit te lopen.

Noppies voldoet aan mijn wensenpakket

Nu zijn er natuurlijk meer merken die aan deze criteria voldoen maar ik merk toch dat ik vaak op Noppies kinderkleding ‘stuit’. Het is misschien ook een kwestie van smaak maar ik vind de kleding van Noppies leuk, goed draagbaar en daarnaast ook nog eens heel betaalbaar.

Al als newborn had Kiki er een paar setjes van en aangezien ze kinderkleding tot en met maat 128 verkopen, zijn we er voorlopig nog niet klaar mee.

Zomaar wat voorbeeldoutfits

Als ik het Kiki zelf vraag wat ze het liefste draagt, dan is het antwoord steevast: een jurk. En dat snap ik want die staan haar ook leuk. Maar stiekem ben ik ook altijd erg blij als ze er ’s ochtends mee akkoord gaat om een spijkerbroekje met een stoer shirt aan te trekken.

Kijk maar eens naar onderstaande outfits. Die zou ik zomaar in mijn winkelwagen kunnen gooien.

Zoals je ziet zijn de verschillende kledingstukken ook heel makkelijk met elkaar te combineren en met wat basisstukken die je waarschijnlijk toch wel in de kast hebt hangen.

Ben jij bekend met Noppies of heb je zelf ook zo’n favoriet merk?

Volg mij ook op social media!

Reageren staat uit.