Leestijd: 2 minuten

Hi! Heb je me gemist?

Afgelopen november schreef ik waarom ik een deel van mijn werk even ‘on hold’ ging zetten. Dat was nodig. En verfrissend. Toen kwam daar ook nog mijn favoriete maand van het jaar achteraan (NOT!) en voor je drie keer met je ogen geknipperd hebt, is zelfs de eerste maand van het nieuwe jaar al weer bijna om.

Nou heeft het voordelen dat ik al even niet geblogd heb. Ik heb dat hele riedeltje van terugkijken op 2019 en bloggen over doelen in 2020 gewoon overgeslagen dit keer. Ik zag de artikelen bij anderen wel steeds voorbij komen maar er ging bij mij niets kriebelen.

Je zou denken dat je na zo’n tijdje afwezigheid wel over zou lopen van inspiratie maar ook dat valt eigenlijk reuze mee. Of tegen. Het is maar hoe je het bekijkt.

Maar hoe gaat het dan nu?

Goed. Wel. Denk ik. Alles is in ieder geval een beetje in een rustiger vaarwater gekomen. De hond heeft zijn plaats in ons gezin helemaal gevonden en wij hebben een goede routine met hem ontwikkeld. Kiki zit weer lekker in haar vel en gaat weer met plezier naar school.

Verder speelden er vorig jaar nog wel wat andere dingetjes maar jij snapt ook wel dat je als blogger weliswaar veel deelt maar ook niet alles op straat gooit. Maar ook op dat gebied is de storm weer gaan liggen.

Het enige wat me nu nog wat zorgen baart is dat ik me al langere tijd niet zo fit voel. Maar ook daar wordt aan gewerkt.

Begin dit jaar besloot ik ook de site van mijn ‘andere bedrijf’ maar eens af te stoffen. Ik kan natuurlijk ook maar 1 ding tegelijk en het afgelopen jaar heb ik meer geblogd dan dat ik aan mijn werk als tekstschrijver en trainer besteed heb. En dat miste ik wel. Dus heb ik de site geüpdatet en prompt kreeg ik 3 dagen later het verzoek om een offerte uit te brengen voor een grote opdracht. Of die doorgaat is nog even afwachten maar als dat zo is dan zou al mijn beschikbare werktijd daar dit jaar weleens mee vol kunnen zitten. Ik zei toch Grote Opdracht 😉

Ook heb ik overwogen om Kiki naar buitenschoolse opvang te doen. Mijn werktijd is immers best versnipperd. Sommige mensen kunnen meerdere soorten werk door elkaar doen maar ik heb het echt nodig om in aaneengesloten blokken te werken. Op de lange schooldagen van Kiki moet ik nog altijd om 14 uur stoppen met werken dus qua effectieve werktijd heb ik dan nog niet zo heel veel uren te draaien. Niet zo veel als ik zou willen dus.

En verder heb ik zin in dit jaar. Misschien dat ik daar binnenkort wel een apart blog aan wijd maar we hebben veel leuke plannen voor ons als gezin en de eerste 2 vakanties zijn zelfs al geboekt.

En Krispiratie dan?

Natuurlijk blijf ik wel bloggen. Ik merk alleen dat het mij wel rust geeft als ik niet tegen een druk van een x aantal artikelen per week aan zit te hikken. Laten we wel wezen: Krispiratie begon als hobby maar die hobby liep een beetje uit de hand.

En eerlijk gezegd, schrijf ik ook liever 1 interessant artikel in de week waarvan ik weet dat het goed ontvangen zal worden door mijn doelgroep dan 5 artikelen enkel om de vulling.

Kortom, ik ben er weer en ik heb er weer zin in. Verzoekjes voor artikelen zijn weer welkom. Misschien jaagt dat mijn inspiratie ook wel weer aan 😉

Tot snel dus!

X Kris

Volg mij ook op social media!

Reageren staat uit.