Leestijd: 4 minuten

Ik ben echt niet goed bezig hoor. Deze week heb ik opnieuw maar heel weinig foto’s gemaakt.

Neem nou afgelopen zaterdag bijvoorbeeld. We gingen eerst ’s middags lunchen met mijn zus, zwager en nichtje bij ’t Boshuys in Best. Dat ligt – maar dat zal je niet verbazen – midden in het bos. Er is een fijn groot terras waar het met het huidige zomerse weer natuurlijk prima toeven is. Ons nichtje en Kiki konden er heerlijk spelen terwijl de volwassenen eens rustig bij konden kletsen. Super gezellig. En hoeveel foto’s denk je dat ik van al die gezelligheid gemaakt heb? Zero dus.

Aan het einde van de middag gingen we bij vrienden borrelen en barbecuen. Kiki vermaakte zich met de dochter des huizes en wij konden ook weer lekker bijkletsen en bovendien was de barbecue heerlijk. Dat had je wel willen zien he? Een plaatje van een glas champagne? Of een tafel vol lekkers? Maar helaas.

Ik ga echt proberen mijn leven te beteren. Tot die tijd moet je het doen met deze miezerige selectie ­čśë

Week 18 -2018Deze collage van de maand april plaatste ik op Instagram. Volg je me daar al?Afgelopen donderdag publiceerde ik een artikel over het feit of je je zieke kind wel of niet naar de opvang mag of moet brengen. Daar kwamen op Facebook vooral ontzettend veel reacties op.
Binnenkort organiseren we als oudercommissie op het kinderdagverblijf samen met een bedrijf een ouderavond over mediawijsheid. De uitnodigingen zijn vandaag verspreid. Benieuwd of er veel respons op komt.Ik ben een beetje ‘late to the party’ als het over Magioni-pizza’s gaat. Voor wie nog ‘later’ is: dat zijn pizza’s met een bodem van bijvoorbeeld bloemkool. Deze met pulled porc een BBQ-saus was superlekker. En met de helft minder calorie├źn dan een pizza van Dr. Oetker of zo.Woensdag had ik mezelf een dag vrij gegeven. Kiki ging een dagje extra naar het kinderdagverblijf en ik heb een wandeling van 12 km. gemaakt. Over 2 weken ga ik immers weer op wandelvakantie met een vriendin dus ik moet nog wel even wat trainen. De wandeling ging over landgoed Marienwaerdt en was super mooi en afwisselend. Voor wie hem ook eens wil doen: dit is de route. Weet je nog dat ik laatst schreef dat wij eindelijk een voogd voor Kiki hadden gevonden? Dat hebben we nu eindelijk ook officieel vast laten leggen. Wist je dat dat heel simpel kan via het gezagsregister? Je logt in met je DigiD en geeft aan wie de beoogd voogd is. Al na een paar dagen viel het uittreksel uit het gezagsregister op de deurmat.Kiki heeft het al 2 keer gepresteerd om de ogentest bij het consultatiebureau te saboteren. Ze vertikte het gewoon. En als Kiki zich voorgenomen heeft dat ze iets niet doet … We hebben nu zelf maar een plaat opgehangen en maken er een spelletje van. Hopelijk lukt het de komende keer dan wel.Vlakbij Kiki’s school is een waterplein. Een speelplek en waterafvoer ineen. Een ideale plek om met je fietsje rond te crossen. En heel stoer: Kiki zag er een meisje van 7 op een skateboard. Tot mijn verbazing hoorde ik haar ineens vragen: ‘Meisje mag ik ook eens?’ Dat mocht en ze skatete zo weg ha ha.Nou dit is dus de enige foto van die ontzettend gezellige Bevrijdingsdag. En ze vond hem nog niet eens lekker ook ­čśëWat een heerlijk weer was het he? Zondag ging JW naar de laatste thuiswedstrijd van FC Twente in de Eredivisie (ai!). Kiki en ik speelden in een teil met water op het dakterras. Na afloop was het best lekker in het zonnetje.

Komende week wordt vast een leuke week. Woensdag vertrekken we namelijk voor een paar dagen naar een camping in Beers om onze nieuwe vouwwagen uit te proberen.

Hoe was jouw week?

X Kristel

 

 

 

 

 

 

 

 

Volg mij ook op social media!

Reageren staat uit.