Leestijd: 4 minuten

Business as usual. Het was een vrij rustige week met lekker weer en een supergezellig uitstapje naar de Efteling in het weekend. Kijk je weer mee?

Week 23 -2018

Louis Vuitton Palm Springs

Op maandag heb ik eindelijk tijd om mijn nieuwe tas in gebruik te nemen. O jongens wat ben ik er blij mee. Ik weet het: het zijn maar spullen en materiële zaken zijn niks waard vergeleken bij een goede gezondheid etc. maar laat mij hier lekker blij van worden 😉

Avondritueeltje. Kiki vraagt ’s avonds regelmatig na het haren wassen hoe lang haar haren al zijn. Ze heeft het idee dat dat heel snel groeit of zo. Daarom moet ik vaak een foto van achteren maken zodat ze zelf kan zien hoe lang het al is. En soms maak ik stiekem een foto van haar als ze net slaapt.

Mevrouwtje mag vaak haar eigen boterhammen proberen te smeren. En dan schiet ze wel eens uit 😉 Korstjes eten gaat nog altijd niet zo denderend. ‘Het is vandaag Geen-Korstjes-Dag, mama’, zegt ze dan. Grapjas.

Woensdag = aanrommeldag. We gaan lekker samen naar de speeltuin en als het ’s middags te warm is, spelen we binnen even met de LEGO. Duidelijk een kind van mij aangezien ze uit zichzelf de LEGO op kleur sorteert. Het maaltje van HelloFresh was trouwens weer de moeite waard. Lekkere spinaziegratin met aardappeltjes en een spiegelei.

Louis Vuitton Palm Springs

Donderdag gebeurde er een kleine ramp. Ja lach me maar uit. Ik had zo’n nylon boodschappentasje in mijn nieuwe LV-tas gestopt om boodschappen te gaan doen. In de winkel bleek het nylon tussen de rits van de tas vast te zitten. En dus brak ik mijn boodschappenrondje voortijdig af. Gelukkig was de opening net groot genoeg om mijn huissleutels eruit te kunnen vissen maar mijn telefoon kreeg ik er bijvoorbeeld niet uit.

Anyway, ik heb het 2 uur geprobeerd maar kreeg er geen beweging in. Ik kon wel janken en had er gewoon letterlijk buikpijn van. Gelukkig lukte het JW wel om hem ’s avonds los te krijgen. En zonder schade ook nog. Ja dat tasje van 3 euro kon ik weggooien maar die dure gelukkig niet haha. Wat een avontuur weer. Af en toe vervloek ik mezelf zelfs om mijn hobby.

Vrijdag moest er weer geknutseld worden. Ik snap niet waarom ik nog papier voor het kind koop want je lijf beschilderen is natuurlijk veel interessanter.

Zondag gingen we naar de Efteling, nog voor JW’s verjaardag. Met mijn verjaardag gingen we naar de Winter Efteling en Kiki denkt nu dat we dat iedere verjaardag doen haha. We hadden natuurlijk prachtig weer en het was een superleuke dag. We moesten zelfs een paar keer in het Carnaval Festival want dat vind Kiki helemaal geweldig. Verder zijn we in de Droomvlucht en de Fata Morgana geweest. En natuurlijk in de traptreintjes, de draaimolen en een heleboel andere speeldingen. Dankzij de beperkte wachttijd van de Single Rider-rij bij Symbolica konden JW en ik daar ook om de beurt een kijkje nemen. Mooi ook! Het was weliswaar druk maar daar hadden we geen last van.

En zo sloten we een rustige week heel leuk af.

Ook komende week is vrij rustig. Onze zomervakantie komt er aan en in aanloop daarnaartoe hebben we het met ons werk natuurlijk vrij druk maar houden we het thuis redelijk rustig.

Komende vrijdag gaan we kennismaken met Kiki’s juf van Groep 1 en verder is het komend weekend natuurlijk Vaderdag. Heb je nog niks geknutseld met je kind bekijk dan nog even mijn artikel met tips van vorige week.

Hoe was jouw week?

X Kristel

Volg mij ook op social media!

Reageren staat uit.