Leestijd: 4 minuten

Deze week was een drukke maar leuke week. Ik werkte veel aan de workshops die ik volgende week ga geven. Verder kwam er nog een zakelijke opdracht ’tussendoor’. En we gingen een avondje naar het theater en een weekendje weg met familie. Kijk je mee?

Week 39 -2018

Ik begon de week met artikelen schrijven. Ik schreef onder andere een artikel over mijn favorieten van de maand september. Daar kwamen deze lipglossjes in voor.

Verder werkte ik de ‘gezinsplanning’ wat bij. Ik weet dat het superstom is maar wij hebben dus 2 agenda’s. We hebben 1 Google Agenda waar we alle individuele en gezamenlijke afspraken en verplichtingen in zetten. En op de koelkast hangt nog een papieren gezinsplanner. Die laatste vind ik vooral handig omdat ik dan toch meer overzicht heb dan in de digitale agenda. En ik zie hem vaker. Maar eigenlijk vind ik het zelf wel een beetje inefficient. Overigens ‘synchroniseer’ ik meestal op zondagavond even de beide agenda’s en neem ik alles even met JW door. Wie is waar wanneer en wat zullen we deze week eten?

Ik moet toegeven dat ik me deze week best een beetje schaamde toen mijn Wehkamp-bestelling binnen kwam. Ik had vrij veel besteld. Dus. Ter verdediging kan ik zeggen dat ik van veel artikelen meerdere exemplaren had besteld voor de maatvoering. Helaas bleek veel toch niet naar mijn zin en gaat het meeste weer terug. Ik heb op het moment een beetje een haat-liefdeverhouding met winkelen. Vorige week was ik in onze stad weer eens in een ‘echte’ kledingwinkel. Maar als je dan overduidelijk oogcontact hebt met de verkoopster en er kan nog geen goedemorgen vanaf dan denk ik ‘laat maar, ik koop wel online’. Maar ook online kan ik de laatste tijd niet zo goed slagen.

Dinsdag had Kiki’s school schoolreisje. Dat wil zeggen: de HELE school mocht op schoolreisje BEHALVE groep 1. Dat vond ik eigenlijk wel vreemd maar toen hebben we zelf maar een schoolreisje gehouden en zijn we lekker wezen spelen bij Pret Inn in Malden.

Ik zeg weleens stoer dat ik vaak te hard rijd maar nog nooit een bekeuring heb gehad voor een snelheidsovertreding. Dat moest natuurlijk een keer mis gaan. Maar goed, de eerste bekeuring voor te hard rijden in 20 jaar is toch zo slecht niet wel? Overigens rijd ik nooit onverantwoord hoor. Zeker na ons ongeluk van deze zomer kom ik liever een paar minuten later op mijn bestemming aan dan helemaal niet. Maar: zonde van het geld.

Donderdagavond gingen JW en ik naar de voorstelling ‘Adem in, adem uit’ van Jochem Myjer. Och jongens toch, wat hebben we gelachen. Jochem Myjer is echt goed en we hadden dus ook een superleuke avond. Voor Kiki hadden we een oppas geregeld. Met dit meisje hebben we al lang geleden kennisgemaakt maar het was er nog niet eerder van gekomen om haar te laten oppassen. Gelukkig vond Kiki haar heel leuk en ging alles goed. Het wordt dus een blijvertje.

Vrijdag vertrokken we voor 3 dagen naar Bad Bentheim. Mijn schoonouders waren die dag 45 jaar getrouwd en hadden alle kinderen en kleinkinderen uitgenodigd. We hadden ze een foto van de kinderen en kleinkinderen cadeau gedaan waar ze erg blij mee waren. Het was een heel gezellig weekend. We zijn naar een wildpark geweest waar ook een grote speeltuin was. We hebben gezwommen en we hebben veel gezellig bij elkaar gezeten, spelletjes gedaan, de eendjes gevoerd, gespeeld met de kinderen en goed gegeten en gedronken. Erg geslaagd dus. Over 2 jaar zijn mijn eigen ouders 50 jaar getrouwd. Ik zal vast eens polsen wat zij in de planning hebben ­čśë

Komende week wordt weer druk. Ik moet 2 dagdelen training geven maar in de praktijk ben je daar toch die 2 dagen helemaal wel zoet mee. Gelukkig staat er priv├ę niet zo veel bijzonders op de planning dus dat compenseert het een beetje. En maandag 1 oktober is onze trouwdag. Dan zijn JW en ik al 14 jaar getrouwd. Waar blijft de tijd?!

Hoe was jouw week?

X Kristel

Volg mij ook op social media!

Reageren staat uit.