Leestijd: 3 minuten

Komt er nog een einde aan de zomer? De afgelopen weken heb ik toch al vaak gedacht dat we de laatste mooie dag wel gehad zouden hebben. Maar het blijft maar nazomeren. Fijn wel hoor!

Week 41 -2018

De week begint nog niet al te best. In de loop van de ochtend hak ik een lastige knoop door. Ik zou morgen weer een hele dag een training geven bij een bedrijf maar kan nog steeds amper praten. En dus zeg ik de trainingsdag af. Balen! Zeker: ziek is ziek maar als je je verder prima voelt maar alleen niet kunt praten, is dat best frustrerend. Gelukkig begrijpen ze het helemaal bij het bedrijf in kwestie en plannen we snel een nieuwe datum. Op dinsdag laat ik er gebak bezorgen en dat stellen ze blijkbaar erg op prijs.

De rest van de dag werk ik natuurlijk gewoon. Tussendoor doe ik even boodschappen. In de supermarkt krijg ik ineens zin in een broodje bapao én in een pastasalade. Het is natuurlijk een vreemde combi maar toch smaakt het goed.

Sinds Kiki op school zit is ze geabonneerd op de Bobo. Zo leuk! Ik was er vroeger zelf al op geabonneerd. En na 40 jaar is er volgens mij nog weinig veranderd. Het is niet alleen een leuk blad maar ook heel leerzaam.

Op woensdag ga ik naar de kapper voor mijn driewekelijkse knip- en verfbeurt. Zit ik daar lekker te relaxen komt Robocar Poli voorbij op de in de spiegel geintegreerde tv. Aaarghh, dat kijk ik thuis al iedere dag 😉

Omdat het deze week nog steeds zo’n lekker weer is, spelen we nog veel buiten. Voordat we het weten, klettert vast de regen tegen de ramen en zitten we gedwongen binnen te kleien of zo.

Woensdag ga ik met Kiki weer naar turnles. Ze is helemaal trots want ze heeft een nieuw turnpakje. Lang leve AliExpress 😉 Ik moet toegeven dat het haar wel erg schattig staat.

Helaas pakt niet iedere bestelling bij AliExpress goed uit. Ik bestelde namelijk ook een telefoonhoesje. Hoewel het een heel mooi afgewerkt leren hoesje is, blijkt het toch niet geschikt voor een iPhone 8 plus. De uitsparing voor de camera zit niet helemaal op de goede plek. Jammer maar geen halszaak want het was toch erg goedkoop. Daarom waarschijnlijk haha.

Donderdag had ik een leuke ochtend. Kiki’s klas ging een speurtocht doen door de wijk en ik mocht een groepje van 6 kleuters begeleiden. We liepen een vooraf vastgestelde route door de wijk en op verschillende plaatsen hingen er op ramen van huizen posters met ‘vriendjes’ van tv en uit boeken. Denk Jip & Janneke, Woezel & Pip, Buurman & Buurman etc. De kinderen moesten al die posters zien te vinden en ik zei de gek mocht het groepje in toom houden. Heel leuk en behoorlijk intensief ook. Wel leuk om je eigen kind te zien in interactie met klasgenootjes. Normaal zie je daar toch niet zo veel van.

In het weekend begin ik eindelijk aan mijn werkkamer. In mijn artikel over mijn maanddoelen kon je daar al iets over lezen.  Een beetje slechte timing want op de mooiste najaarsdag stond ik binnen te schilderen. Nou ja, het moest nou eenmaal gebeuren. Het is nog niet helmaal klaar maar ik ben wel heel tevreden met welke kant het opgaat. Komende week nog wat afwerken en inrichten en dan is het wel naar mijn zin denk ik.

De rest van het weekend doen we rustig aan. Zaterdagavond kijken we de laatste afleveringen van Marseille op Netflix (aanrader!) onder het genot van een hapje en een drankje en zondag ga ik lekker weer naar buiten met Kiki. Hoe lang zou het nog kunnen?

Hoe was jouw week?

X Kristel

Volg mij ook op social media!

Reageren staat uit.