Leestijd: 3 minuten

Het was weer een fijne week afgelopen week. Ik zei deze week nog tegen iemand dat ik het ook wel weer eens fijn vind, zeker sinds de (voor mij) drukke periode in september en oktober, om het gewoon rustig te hebben. En eens lekker een kast op te kunnen ruimen of een taart te kunnen bakken. Heel kneuterig, I know. Maar soms o zo lekker. En naarmate december nadert, heb ik sowieso al wat meer behoefte om me terug te trekken en in mijn eigen omgeving te zijn. Toevallig komt het dit jaar dus allemaal goed uit.

Week 47 -2018

Yep, de nachten worden weer koud en dus haalde ik het winterdeel van het vierseizoenendekbed uit de stofzak. En de elektrische onderdeken eerlijk gezegd ook. Ik heb het nu eenmaal altijd koud tussen november en maart. Structureel. Dag en nacht. Zucht.

We hebben het een paar jaar verzuimd maar onze gaskachel heeft weer een onderhoudsbeurt gehad. Alles is gecheckt en goed schoongemaakt. Het lijkt nu zelfs weer of er geen ruitjes in de haard zitten. En zo lekker behaaglijk weer om er bij te kunnen zitten.

Ik blijf nog even in het warm-koud thema want ik kocht ook een paar oorwarmers. Sinds ik eens geïnvesteerd heb in laarzen en handschoenen van Ugg, zweer ik bij wol om me warm te houden. Een muts kan natuurlijk ook maar dat vind ik bij kort haar vaak weer zo mutsig staan 😉

Kiki kreeg een uitnodiging voor een kinderfeestje van een vriendinnetje en daar gaat ze natuurlijk maar wat graag op in. Het was sowieso een week met veel speeldates met verschillende vriendjes maar daar laat ik natuurlijk geen foto’s van zien vanwege wat ik schreef in dit artikel over wat je wel of niet online deelt over je kind.

Het lukt steeds beter, pfft. De eerste paar jaar gaf Kiki er helemaal niets om hoe haar haar zat maar dat verandert nu wel. Jammer voor mij want nu moet ik aan de bak (en JW ook natuurlijk). Ik vind het echt wel een nadeel nu dat ik zelf nooit lang haar heb gehad. Maar met wat tutorials van YT kom ik wel een eind. En gelukkig zijn mevrouw’s eisen nog niet zo exorbitant.

Ik leg niet vaak een boek na een tijdje weg maar dit boek kon me vanaf het begin al niet echt grijpen. Misschien schrijf ik in mijn maandelijkse boekenoverzicht nog wel waarom.

Ik schoof wat op Kiki’s kamer. Dat speelgoedkastje stond eerst onder haar hoogslaper. Door het daar weg te halen, ontstaat er onder haar bed ruimte voor een volwaardige extra slaapplaats. Best handig met logees en de ruimte is er toch.

Pan geraakt! En dat gebeurt me niet vaak. Deze petrolkleur is vrij heftig maar kleurt wel supergoed bij mijn ogen. Beetje jammer alleen dat Estee Lauder hem niet meer in het assortiment heeft.

Natuurlijk moesten we ook naar de intocht in Tiel. Ze vond het helemaal geweldig om Sinterklaas aan te zien komen varen over de Waal. Maar toen hij eenmaal aangelegd had vond ze het ook wel prima om weer te gaan. En dat vonden wij nou ook weer niet erg want het was behoorlijk koud daar op de Waalkade.

Luxeprobleem. Met alle hoekjes die wij in onze woonverdieping hebben, komt het geluid van onze beide Sonos Play5’s net niet goed uit. En dus bestelde JW een Play 1 extra. Op Black Friday natuurlijk 😉

Zondag brunchten we met mijn zus en zwager heel gezellig in Den Bosch. Na afloop liepen we nog even bij Koekwaus binnen (ik hou van die naam) en zag ik dit zeephoudertje waar ik al lang een oogje op heb. En toen kocht mijn zus hem gewoon voor mij. Alvast voor mijn verjaardag. Terwijl ik daar zelfs al een cadeau voor gehad heb. Echt superlief!

Eenmaal weer thuis schoven we wat met de meubels in onze zithoek. De hoek is zo wel wat intiemer maar ook wat meer afgesloten en minder ruimtelijk dus. Ik weet nog niet of we het zo laten staan maar dat merken we aankomende week wel.

Bedankt weer voor het lezen!

Hoe was jouw week?

X Kristel

Volg mij ook op social media!

Reageren staat uit.