Leestijd: 4 minuten

Nou ben ik geen enorme theeleut maar een paar keer per dag zwengel ik de waterkoker toch zeker wel aan. Ik betrapte mezelf er de laatste tijd op dat ik de vragen op de Pickwick-labels aan de theezakjes steeds fotografeerde. Tijd om er eens een paar van te beantwoorden.

En, Pickwick heeft vandaag en morgen een leuke actie waar ik meer over vertel.

Theezakjesvragen

Welke film heb je al meer dan 10 x gezien?

Pfft, nou geen enkele denk ik. Ik ben meer van de series dan van de films. Kiki presteert het wel om een film gerust 10 x te kijken en zijdelings kijk ik dus wel mee. Telt dat ook?

Wat staat er bij jou altijd in de koelkast?

Bij ons ligt altijd wel een fles champagne koud. Je zou zomaar eens wat te vieren kunnen hebben nietwaar? En verder heb ik ook altijd wel kaas en fruit in huis. De rest van de koelkastinhoud is toch wat meer variabel.

Welk liedje herinnert jou aan jouw kindertijd?

Zonder twijfel Bohemian Rhapsody. Als je de verhalen moet geloven stond ik in mijn luier altijd te dansen op de maat van de Bohemian Rhapsody. En hoe vaak ik het ook hoor. Het blijft inderdaad een geweldig nummer.

Van welke gebeurtenis heb je het meest geleerd?

Jemig wat een vraag. Ik zou daar niet een speciale gebeurtenis voor aan kunnen wijzen. Ik leer dagelijks nog zo veel op zo veel verschillende gebieden. En natuurlijk leer je van belangrijke levensgebeurtenissen zoals een studiekeuze, het beeindigen van een relatie en het krijgen van een kind ook ontzettend veel maar om daar nu een specifieke les uit te trekken, gaat me wat ver.

Welk nummer zou je zingen tijdens een karaoke-avond?

Nou acht ik de kans vrij klein dat ik vrijwillig aan een karaoke-avond mee zou doen maar als je me het mes op de keel zou zetten dan zou dat misschien ook wel Bohemian Rhapsody zijn. En dan vooral dat operagedeelte ‘Mamma mia, let me gohoooo!’

Wat is jouw favoriete me-timemoment?

Ah, over me-time schreef ik zelfs al eens. Ik ben op zich best goed in me-time plannen behalve als het op grote dingen aankomt. Een dag sauna plan ik dus niet zo snel maar iedere dag een half uurtje lezen voor het slapengaan is echt heilig bij mij. Dat is echt mijn moment om af te schakelen van de dag.

Waar geef jij te veel geld aan uit?

Oei, hier strijden een paar dingen om voorrang ūüėČ

Tassen. Al was het maar omdat een enkele LV-tas al een godsvermogen kost.

Verzorgingsartikelen en make-up. Het blijft toch leuk om af en toe iets nieuws te proberen.

Interieur. Wij kopen geen dure meubels maar we kopen wel vaak iets nieuws. Om te rouleren zeg maar. En veel kleine dingetjes voor in huis: een mooie kandelaar, een kussen, leuke kratjes, een mooi dekbedovertrek etc.

Welk televisieprogramma weiger je om te kijken?

Wat een rare vraag eigenlijk. Er zit een knop op de tv en ik kijk sowieso maar heel weinig televisie. Maar wat ik nou echt weiger? Nou vooruit dan, ik weiger om Boer zoekt vrouw te kijken. Niet omdat ik die boeren en hun zoektocht naar de liefde niet sympathiek vind maar ik ben op zijn zachtst gezegd niet zo’n fan van Yvon Jaspers.

O ja, en van die programma’s als waarbij je moet daten in je blootje en zo, zou ik ook niet snel kijken. Maar die vallen onder de categorie ‘er zit een knop op de tv’.

Pickwick Tea Topics

Pickwick heeft iets leuks. Vandaag en morgen kun je zelf een Tea Topic aanmaken. Pickwick maakt van jouw vraag dan een gepersonaliseerd label voor aan een echt theezakje. Die versturen ze dan op Valentijnsdag aan de persoon van jouw keuze. Een leuke en originele manier van iemand verrassen op Valentijnsdag!

Hier lees je er alles over. Ben wel snel want op = op.

Uitgelichte afbeelding bij dit artikel: freestocks.org via Pexels

Volg mij ook op social media!

Reageren staat uit.