Leestijd: 2 minuten

Voor meubels of accessoires voor de kinderkamer ben je misschien geneigd om aan het welbekende geel-blauwe warenhuis te denken. Maar er is nog een geel-blauwe winkel waar je soms leuke spulletjes kunt vinden voor jouw mini-you. En dat is Lidl? Verrassend of niet?

Ik heb een paar leuke artikelen voor je op een rij gezet.

Dekbedovertrek

Laatst schreef ik al eens over een bekend merk dat vergelijkbare dekbedovertrekken aanbiedt. Die zijn weliswaar iets mooier maar ook behoorlijk duurder dan deze varianten van Lidl. Kwestie van kiezen dus maar dat laat ik aan jou over ­čśë

Er zijn vier verschillende designs en ze kosten EUR 12,99.

Nachtlampje

Bang in het donker? Welk kind heeft daar niet af en toe last van? Dit lampje dat in roze en blauw verkrijgbaar is, heeft een sensor en gaat automatisch aan als het donker wordt en uit als het licht wordt. Het lampje kost EUR 9,99.

Knutseltafel/bureautje

Yep, dit exemplaar lijkt wel heel erg op de versie van die andere geel-blauwe gigant. Maar leuk en praktisch is hij wel. De tafel is in hoogte verstelbaar en groeit dus mee met je kind. Daarnaast is hij ook kantelbaar.

Hij kost EUR 59,99 en is alleen online verkrijgbaar.

Kinderbank

Deze bank hoort bij het hierboven genoemde bureautje. Ook verstelbaar en ook alleen online verkrijgbaar. Wel een leuk setje samen toch?

Tipitent

Altijd leuk zo’n tipi op de kinderkamer. Als je er tenminste plaats voor hebt. Deze tent heeft een oprolbare deur en een raam en is makkelijk op te zetten. Ik vind hem er persoonlijk erg stylish uitzien en zeker niet onderdoen voor tipi’s van veel duurdere merken. Hij kost EUR 29,99.

Volg mij ook op social media!

Reageren staat uit.