Leestijd: 3 minuten

Goed en lekker slapen: ik vind het zo belangrijk. Het is ook niet voor niks dat ik eerder al eens schreef over het taboe op apart slapen en over mijn zoektocht naar een oplossing tegen snurkgeluiden.

Het enige geSNURK dat ik in mijn slaapkamer duld is het beddengoed van de gelijknamige fabrikant. Laatst kreeg ik een mailing met de nieuwe collectie en daar werd ik weer erg enthousiast van. Ik laat je er vandaag wat van zien.

Er is weinig zo fijn als fris beddengoed

Wat ik zo lekker vind: ’s avonds lekker gedoucht en ingesmeerd onder een schoon, fris dekbedovertrek kruipen. Bij voorkeur onder beddengoed dat lekker buiten heeft kunnen uitwaaien. Heerlijk!

Ik ben wel een zeikerd als het op beddengoed aankomt. Zo zijn er periodes dat ik een tweepersoons dekbed echt niet kan hebben en me het liefst in een eenpersoonsdekbed verstop. En op andere momenten baal ik er weer van dat 2 eenpersoonsdekbedden niet leuk op te maken zijn en wil ik weer graag een tweepersoons dekbed op het bed.

Maar waar ik echt gek van word is als het dekbed bovenin langs de rand niet helemaal strak in de dekbedhoes zit. Ik heb JW al vaak horendol gemaakt als hij met de beste bedoelingen het bed verschoond had en ik het vervolgens weer even extra recht en strak ging trekken. Sorry schat!

Beddengoed kiezen

Je snapt misschien gezien mijn kritische houding hierboven dat fijn beddengoed uitzoeken voor mij dan ook niet altijd makkelijk is. Mijn fijnste dekbedovertrek is er wonderlijk genoeg een van IKEA van maar een paar euro. Maar ik heb me daar ook weleens vergist en overtrekken gekocht waar polyester in zat en waar ik halverwege de nacht onder vandaan zweette. Of dat je per ongeluk een lekker warm flanellen overtrek koopt dat dan te kort blijkt te zijn.

SNURK beddengoed

Hoe dan ook: ik werd enthousiast toen ik de nieuwe collectie van SNURK in mijn mailbox zag. Ik was dit merk al eens vaker tegengekomen. Ze hebben namelijk voor zowel kinderen als volwassen hele leuke dessins. Gewoon mooi maar ook ontwerpen met een knipoog.

Ik zet mijn favorieten hieronder voor je op een rij.

Volwassenen

Dit dekbedovertrek doet je weer even beseffen dat niet iedereen in een lekker bed kan slapen.
Ach, zo lagen onze poesjes vroeger ook weleens (stiekem!) op ons voeteneind.
Voor wie sportieve aspiraties heeft ­čśë
Deze ziet er vooral gezellig uit. Alsof je echt onder een gebreid dekentje ligt.
Oh la la, de sfeer van een heus boetiekhotel in je eigen slaapkamer.

Kinderen

Stoer hoor! Wie zegt dat kinderen niet groot mogen dromen?
Mijn kleine ballerina is hier vast weg van
Het draait alleen zo lastig om met zo’n staart ­čśë
Wiens dochter is er nou geen prinsesje?
En welk kind is er niet gek op eenhoorns?

Kende jij het SNURK beddengoed al? Of heb je er misschien zelf iets van op je bed liggen?

Volg mij ook op social media!

Reageren staat uit.