Leestijd: 4 minuten

Deze meimaand leek wel de Nationale Dump Al Je Shit Bij Kristel-maand. Ik weet niet wat het precies was maar het was niet mijn favoriete maand van het jaar tot nu toe. Gelukkig waren er wel veel positieve dingen. Die lees je hier natuurlijk weer.

Favoriete (Netflix) serie

Zonder twijfel was de favoriet van deze maand Undercover op Netflix. In eerste instantie was ik wat huiverig voor een Nederlandse (of eigenlijk Vlaamse) serie maar we hebben hem bijna in één ruk gekeken. En dat is voor een groot deel te danken aan de acteerprestaties van Frank Lammers en Elise Schaap. Wat een prachtige rollen. En hoewel ik natuurlijk een echte Brabantse ben was ik soms nog wel wat blij met de ondertitelfunctie van Netflix. Anyway, het was retespannend!

Favoriete boek

Ergens omstreeks deze tijd komt ook weer een uitgebreid artikel met boekreviews online. Maar ik kan al wel verklappen dat het mooiste boek van de afgelopen maand De Nachtroos was. Waarom? Omdat het van Lucinda Riley is. Tegenwoordig zegt die naam al genoeg toch?

Favoriete uitstapje

Als ik zo aan het eind van een maand moet bedenken wat mijn favoriete uitstapje was, dan moet ik altijd even door de fotostream op mijn telefoon bladeren om te zien wat we ook alweer gedaan hebben. De meimaand was een rustige maand op uitstapjesgebied maar dat komt meer omdat er deze maand veel andere dingen gebeurden.

Wat ik wel onverwacht leuk vond was ons gezinsuitje naar Circus Renz International. Op de dierenacts na (daar hou ik echt niet van) zat de show goed in elkaar. Kiki heeft van het begin tot het eind op het puntje van haar stoel gezeten. Er waren mooie acts en ik vind het ook altijd bewonderenswaardig om te zien hoe hard zo’n circus familie werkt. Het ene moment staan ze vlak voor de show popcorn te verkopen en tien minuten later hangen ze in de trapeze.

Favoriete beautyproduct

Keuzestress! De getinte dagcreme van vorige maand bleef ik ook deze maand trouw smeren. Maar verder ben ik weer grotendeels back to basic gegaan met de huidverzorgingslijn van Uncover. Het wil toch wel wat zeggen als ik op beautygebied steeds naar hetzelfde terugkeer.

Overigens ontdekte ik aan het einde van deze maand wel een heel fijn product maar dat ben ik nog uitgebreid aan het testen. Iets zegt me dat je dat hier volgende maand terug gaat zien.

Favoriete tas

Nope! Had ik geen deze maand. Ja, natuurlijk droeg ik wel tassen maar ik heb deze maand heel veel afgewisseld. Te veel. Het ene moment had ik zin in een kleine crossbody maar had ik natuurlijk juist dingen nodig die ik thuis had gelaten. En het volgende moment sjouwde ik me weer een breuk aan een hoop rotzooi die ik toch niet nodig bleek te hebben.

Favoriete foto

Dit is een beetje bijzonder: in de maand waarin ik nota bene een nieuwe camera kocht, blader ik door mijn fotostream en kan ik gewoon geen favoriet ontdekken. Nou vooruit, misschien deze twee dan. Niet omdat ze goed zijn of zo maar omdat ik gewoon zo dol ben op pioenrozen en ze deze maand twee keer in mijn Bloomon-boeket zaten.

Favoriete eten

Hoewel ik deze maand een keer lekker met JW ben wezen uit eten en ik afgelopen week in een restaurant nog een XXL-carpaccio at van 50 cm. doorsnee (!!!) kies ik deze maand voor iets te drinken.

Ik kocht namelijk deze heerlijke jasmijnthee bij Simon Levelt. Hij kost een paar centen maar dan heb je ook wat. Heerlijk geurig en zacht van smaak. Tip: gebruik bronwater ipv leidingwater en gebruik water van ongeveer 80 graden. Zeker geen kokend water!

Hoe was jouw maand?

Uitgelichte foto Maddi Bazzocco via Unsplash

Volg mij ook op social media!

Reageren staat uit.