Leestijd: 5 minuten

Augustus was natuurlijk de vakantiemaand. Dat komt goed uit want vakantie betekent veel tv kijken, lezen, uitstapjes maken etc. Dat maakt echter de keuze voor dé favorieten natuurlijk wel lastiger. Toch is het me weer aardig gelukt.

Favoriete (Netflix) serie

We hebben er een tijdje op moeten wachten maar in augustus keken we weer met veel plezier naar het nieuwe seizoen van La Casa de Papel. En oei, wat was het weer spannend. Het einde van het vorige seizoen was natuurlijk ook te mooi om lang waar te zijn. Anyway, ik verklap niks over het plot maar ga vooral zelf kijken.

Favoriete boek

Oei, deze wordt wat lastiger. Ik heb namelijk best veel gelezen in een paar verschillende genres. Volgende week komt er een review online van alle vakantieboeken. Mag ik hier even smokkelen? Voor 1 keer? Dan vertel ik je graag dat ik een nieuwe e-reader heb gekocht. Een superfijne. Het gaat om de Kobo Forma. Een e-reader met een scherm dat je zowel op landscape als portret-modus kunt zetten. En hij is ook nog eens waterdicht en heeft fysieke bladertoetsen. Ja, hij is zeker behoorlijk duur maar als je bedenkt hoe veel ik lees dan vind ik hem tot nu toe iedere cent waard.

En kom je dus volgende week even terug voor die boekreviews?

Favoriete uitstapje

We hebben deze maand logischerwijs heel veel uitstapjes gemaakt. Veel schreef ik al in mijn artikel over de vakantie.

De vakantie zelf was denk ik wel het leukste uitstapje. Een heel groot uitstapje dan. Ook daarover volgt nog een apart artikel. Met tips over een kampeervakantie in Luxemburg. Zie je wel: nog meer reden om je te abonneren op Krispiratie 😉

Favoriete beautyproduct

Beauty en vakantie. Dat gaat bij mij toch niet zo goed samen. Op vakantie heb ik echt geen zin om lang voor de spiegel te staan. Dan wil ik alleen een goede en verzorgende getinte dagcreme en een vleugje mascara.

Ik nam de oil-free Tinted Moisturizer van Laura Mercier mee. Die heb ik uitgebreid getest deze maand en ik moet zeggen dat ik hem erg fijn vind. Hij heeft ook nog eens SPF20 wat op vakantie natuurlijk geen overbodige luxe is. Wie wil hier een aparte review over lezen? Handen omhoog!

Favoriete tas

Op vakantie heb ik vooral met een slingback rondgelopen. Een vakantietas moet vooral handig zijn en tegen een stootje kunnen.

Maar aan het einde van de maand kocht ik een tas waar ik al een tijdje helemaal verliefd op was. De Coach Cassie. Als je een liefhebber van Louis Vuitton bent doet ie je vast ergens aan denken. Nou wil ik niet te veel in herhaling vallen maar binnenkort zal ik hier ook een artikel aan wijden. Want waarom ga ik vreemd op tasssngebied en koop ik oneerbiedig gezegd een ‘dupe’?

Favoriete foto

Ja deze kan eigenlijk echt niet deze maand. Volgens mijn telefoon heb ik 311 foto’s gemaakt deze maand. Hoe kan ik daar in hemelsnaam slechts 1 (!) favoriet uit kiezen? Misschien moet ik toch terug naar het maken van een wekelijks of maandelijks fotodagboek. Als daar liefhebbers voor zijn hoor ik het graag.

Goed. Ik kies er toch een. En dat is er een van Kiki’s verjaardag. Het is eigenlijk maar gewoon een kiekje maar mijn zus die de foto maakte wist dit moeder-dochtermoment toch leuk vast te leggen. Mijn meisje dat al zo snel groot wordt maar toch nog graag tegen mama aan hangt.

Favoriete eten

Op vakantie hebben we natuurlijk best lekker gegeten. We barbecueden vaak op de camping en aten ook nogal eens buiten de deur.

Toch is het kiezen van deze favoriet echt niet moeilijk. Toen Kiki bij mijn zus logeerden zijn Jan-Willem en ik namelijk weer bij De Rozario wezen eten. Daar schreef ik eerder al eens over. Wij waren er alleen nog niet geweest sinds ze een Michelin-ster hebben gekregen. Nou, die hebben ze wat ons betreft verdiend hoor!

Hoe was jouw maand? En over welke onderwerpen die ik noemde zou jij graag meer willen lezen?

Uitgelichte foto bij dit artikel Laura Pratt via Unsplash

Volg mij ook op social media!

Reageren staat uit.